Új hozzászólás Aktív témák
-
emelhu
aktív tag
"Nyilván feléjük sem szagoltam vagy 10 éve, de attól még vannak fogalmaim róluk."
Azért ez a tanultam róla nagyon erős

Én sok mindent csináltam (pénzért vagy hobbiból, gyakran hónapokig, és ki merem jelenteni nem értek hozzá!
Általában a dolgoknak a felszínét képes az ember megkapargatni (természetesen a működési alapelveket ismernie kell, különben teljesen hályogkovács a szint), de pár évnyi intenzív munka kell az adott területen ahhoz, hogy valaki "kielégítő" szinten tudjon és ki merhesse jelenteni, hogy "valamit már ért hozzá"

Persze a zsenik kivételek!
Egy nagy multi céghez vendégek érkeznek.
Látják a központi irodaházban a sok szorgalmasan rohangáló alkalmazottat, a nők kiskosztümben, aférfiek nyakkendő nélkül, de ingben, zakóban.Megkérdik: van önöknél dresscode?
Nem, de mindenki alkalmazkodik egy elvárt szokáshoz, hangzik a válasz.
Ekkor egy hosszú hajú, csapzott fiatalember rohan el a folyosón, pólóban, farmerben.
Ő is alkalmazott - hangzik el a kérdés?
Igen, válaszol a vezető.No de akkor miért nem visel inget és zakót?
Hja, neki könnyű! Ő zseni!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Opel topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő