Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarBubbles
tag
Nem akarok hülyeséget mondani, de nekem több gameplay alapján úgy tűnik, hogy a botok olyanok mint a dotában vagy a lolban a creepek, ha nem avatkozol közbe, akkor kb. megölik egymást és kiegyenlített a pálya erőviszonya. te játékos úgymond ebbe avatkozol közbe, a botok meg minimális erősítésként, golyófogként vannak jelen.
Igazából a nagy kérdés, hogy milyen botok nélküli competitive játékmódok lesznek és lesznek-e dedikált szerverek. -
sittes79
addikt
válasz
gyáliSanyi #11 üzenetére
-
Ubran
tag
En is a gyalogsag sorait szoktam erositeni. A jarmu resze nem szokott lekotni. Ahogy elneztem itt ugye a titanok a jarmuvek, de remelem nem ennek az ujitasnak kell elvinnie az egeszet a hatan. A 6v6-al nekem sem lennen gondom, Cs 1.6 5v5-el is elvoltam, meg ugye elvileg mindenkinek van egy titanja, ami azert valoszinuleg valamilyen szinten onjaro. Kerdes az AI milyen szinten hatarozza meg a multi menetet. Nem veletlenul forditja tobbjatekosnak a szot a magyar nyelv
Elorendelni az eddiek alapjan en sem fogom, annak ellenere hogy ezzel a hozzaallassal indultam neki. -
gyáliSanyi
őstag
válasz
szallasi007 #9 üzenetére
Még 2 hónapuk sincs a határidőig. Képek helyett új videók is jöhetnének így a finish felé.
Persze videó már 7 hónappal ezelőtt is volt. pfff. -
Xaels
félisten
Engem érdekelne a játékmenet hisz inkább csak szárazföldön a gyalogság amit kell irányítani ami nekem inkább fekszik máshol is. A 6v6 sem olyan kevés ha a pályák jól lesznek hozzá kialakítva. Engem inkább az zavar, hogy ez csak az élő játékosok számát takarja, a többiek BOT-ok lesznek. Utoljára UT-val játszottam BOT-ok ellen gyakorlásként, most nem szívesen adnék ki ezért az élményért látatlanban 10-12k-t.
-
szallasi007
őstag
Mikor kerültek ki ezek a képek most? Két hónap múlva ki kéne adni nekik nem? A videók amiket eddig nyomattak azok alpha béta vagy milyen állapotba voltak? Pedig a héten akartam elorendelni de most kicsit elgondolkodom rajta.
-
Ubran
tag
Tovabbra is erdekesnek tartom annak ellenere is hogy a 6v6 felallas kicsit lelombozott.
-
pelenka35
őstag
Ebből lesz kipróbálható versio ?
igaz a BF4-ből is volt aztán ..............
-
Xaels
félisten
WTF ez a Smart Pistol? A kis autoAIM mellett még a golyó is rákanyarodik a célra?
Ezek a képek nem a minőségük miatt hanem a témáikkal nem igazán nyertek meg. Remélem a mapok ennél hangulatosabbak lesznek.
-
alevan
őstag
Nekem nagyon bejön. Főleg a wall run. Vajon titánnal is lehet?
-
nesh_019
senior tag
Ez szerinem X360 verzió.
-
hipó
tag
Néhány helyen a textúrák homályosak. Bár szépen feltuningolták a HL2 motort, de szerintem ez már jó pár éve kevés, inkább a dizájn az, ami megmenti a grafikáját.
Ha a játékmenet rendben lesz, akkor azért megbocsátható : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest