- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Van több paneltápom is, tudom hogy kellene összerakni egy hangtalan gépet. Írtam is szerintem világosan, hogy létezik - csak épp egy rétegcélra jó jelenleg sajnos:
1. Ha adattárolás is kell csak SSD-vel nehéz megoldani.
2. Ha teljesítmény kell, vga-ban akár, szintén...
3. És a ház, szellőzés kérdése: ilyenkor az sem mindegy milyen házba kerül és hol áll a ház. Egy rosszul szellőző ház kiesik. Egy jól szellőző, de polcba berakott ház szintén... asztal alatt lévő, ahol megreked a meleg, stb, stb... napestig sorolhatnám.Persze minden megoldható. SSD-ből is vehetsz 10TB-ot, quad sli-t is lehet vízzel, szobányi passzív radival hűteni és a szoba közepére is lehet tenni az egészet, de én itt most praktikum szempontjából közelítettem meg a dolgot.
Egy passzív gép és egy 2-3db 5-700rpm-es ventit tartalmazó, jól szigetelt házú gép között alig lesz különbség a gyakorlati használatban és komfortban. Inkább úgy fogalmazok, hogy semmi.
(Kivéve megint az extrém igényeket, amikor éjszaka 1m-ről sem akarod hallani a hangját esetleg a párnád alatt megy egész éjjel.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest