- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
válasz
HDAdriano #15 üzenetére
Hogy mit jelent az "ashen hair" az vita tárgyát képezi a fanok körében is(arról nem is beszélve, hogy ez nem az egyetlen jelzője), ami biztosnak látszik, hogy nem szimplán "hamuszínű"-t, arról nem is beszélve, hogy nem is feltétlenül az angol fordításból kell kiindulni(bár én angolul olvastam az összes könyvet, egyszerűen nem jön be a magyar fordítása), végül is ott az eredeti lengyel szöveg, de szükség esetén az író is besegíthet.
Nekem magam részéről tetszik az ahogy a játék csinálta, hogy enyhén szürkés fehér, ezzel is hajazva(pun intended) Geraltra. És végül is a sorozat is ezen a vonalon megy. -
Kansas
addikt
A könyvekben nem rémlik, hogy Sapkowski sok esetben kitérne a karakterek bőrszínére, mintha evidencia lenne, hogy fehérek, ami nem csoda, lévén 90%-ban európai(szláv, kelta, germán, görög) mondavilágból, a maradék részben arab/perzsa legendákból építkezik.
Fringilla esetében sem rémlik, hogy ecsetelné a bőrszínét, de kifejezetten fontosnak tartja többször is említeni a rövid fekete haját. Emlékeim szerint a másik nilfgaardi varázslónőről(Assire var Anahid) írja hosszabban, hogy milyen sápadt(és csúnyácska), de róla is inkább olyan tekintetben, hogy mintha sose menne napra a könyvtárból, nem rassz tekintetében...
szerk.: De, egyszer írja Fringilla esetében is, hogy sápadt, mikor kiderül, hogy Geralt átvágta Vilgefortz fellelhetősége kapcsán. -
nemlehet
őstag
Nem értek egyet veled. Szerintem a 2. évad sokat fejlődött az elsőhöz képest. Látszik hogy hallgattak a rajongói kritikákra. Igen a ráncos here páncél elhagyása jót tett
Oké, az tény, hogy jelentősen eltértek a könyvektől, de ez nem is csoda. A néger elfeken és witchereken kívül amúgy milyen netflixes baromság van benne? Tényleg érdekelne, mert én nagyon szivesen savazom bármelyik stúdiót ha LMBBQ baromságokkal csap agyon egy jó történetet de itt nem igazán volt ilyesmi.
Az elfeket elnyomó gonosz emberek és rasszizmus elég szerves része a könyveknek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Asztalos klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Fedezd fel az erőt és stabilitást, ami forradalmasítja a PC világát!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest