Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Kaptam béta kulcsot ehhez a játékhoz, ha még járt így valaki, akkor jó lenne kipróbálni.
-
Kasya
nagyúr
Remelem nem szurjak el es valtozatos lesz.
Amugy erdekes mod, Dandelion a Witcher 1-ben nekem is egy "nyalas" figurat festett le. Lehet, a szinkron miatt.
-
KisDre
senior tag
Szerintem beleillik az európaias fantasy-ba a bárd
Jobban közelít a középkorhoz ilyen dolgokkal, és talán emiatt is könnyebben is képzelhető el. Legalább is számomra mindenképp, az amcsi fantasy stílus hogy ork elf törpe hős varázsló stb kategória már fáradt szvsz. Lehet ezért is (meg a magyar szinkron miatt) fogott meg anno a Witcher 1, furcsa talán, de közelibbnek éreztem a világot, mint egy Warcraft-GW-LoTR világot.Na de bocsi, elmentem más témába

Várós a társas nekem is
-
Huma
addikt
No, ez várós!
Dandeliont meg kinyírhatná már valaki. Sosem szerettem az ilyen nyálgép bárdokat. Jó hogy nem egy szőke, kék szemű elf egy hófehér pegazus-egyszarvú hibriden lovagolva.
Remélem nem lesz húzós az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jobban közelít a középkorhoz ilyen dolgokkal, és talán emiatt is könnyebben is képzelhető el. Legalább is számomra mindenképp, az amcsi fantasy stílus hogy ork elf törpe hős varázsló stb kategória már fáradt szvsz. Lehet ezért is (meg a magyar szinkron miatt) fogott meg anno a Witcher 1, furcsa talán, de közelibbnek éreztem a világot, mint egy Warcraft-GW-LoTR világot.