Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Kaptam béta kulcsot ehhez a játékhoz, ha még járt így valaki, akkor jó lenne kipróbálni.
-
Kasya
nagyúr
Remelem nem szurjak el es valtozatos lesz.
Amugy erdekes mod, Dandelion a Witcher 1-ben nekem is egy "nyalas" figurat festett le. Lehet, a szinkron miatt.
-
KisDre
senior tag
Szerintem beleillik az európaias fantasy-ba a bárd
Jobban közelít a középkorhoz ilyen dolgokkal, és talán emiatt is könnyebben is képzelhető el. Legalább is számomra mindenképp, az amcsi fantasy stílus hogy ork elf törpe hős varázsló stb kategória már fáradt szvsz. Lehet ezért is (meg a magyar szinkron miatt) fogott meg anno a Witcher 1, furcsa talán, de közelibbnek éreztem a világot, mint egy Warcraft-GW-LoTR világot.Na de bocsi, elmentem más témába

Várós a társas nekem is
-
Huma
addikt
No, ez várós!
Dandeliont meg kinyírhatná már valaki. Sosem szerettem az ilyen nyálgép bárdokat. Jó hogy nem egy szőke, kék szemű elf egy hófehér pegazus-egyszarvú hibriden lovagolva.
Remélem nem lesz húzós az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Le Mans Ultimate
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jobban közelít a középkorhoz ilyen dolgokkal, és talán emiatt is könnyebben is képzelhető el. Legalább is számomra mindenképp, az amcsi fantasy stílus hogy ork elf törpe hős varázsló stb kategória már fáradt szvsz. Lehet ezért is (meg a magyar szinkron miatt) fogott meg anno a Witcher 1, furcsa talán, de közelibbnek éreztem a világot, mint egy Warcraft-GW-LoTR világot.