Hirdetés
- Apple MacBook
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaptam béta kulcsot ehhez a játékhoz, ha még járt így valaki, akkor jó lenne kipróbálni.
-
Kasya
nagyúr
Remelem nem szurjak el es valtozatos lesz.
Amugy erdekes mod, Dandelion a Witcher 1-ben nekem is egy "nyalas" figurat festett le. Lehet, a szinkron miatt.
-
KisDre
senior tag
Szerintem beleillik az európaias fantasy-ba a bárd
Jobban közelít a középkorhoz ilyen dolgokkal, és talán emiatt is könnyebben is képzelhető el. Legalább is számomra mindenképp, az amcsi fantasy stílus hogy ork elf törpe hős varázsló stb kategória már fáradt szvsz. Lehet ezért is (meg a magyar szinkron miatt) fogott meg anno a Witcher 1, furcsa talán, de közelibbnek éreztem a világot, mint egy Warcraft-GW-LoTR világot.Na de bocsi, elmentem más témába

Várós a társas nekem is
-
Huma
addikt
No, ez várós!
Dandeliont meg kinyírhatná már valaki. Sosem szerettem az ilyen nyálgép bárdokat. Jó hogy nem egy szőke, kék szemű elf egy hófehér pegazus-egyszarvú hibriden lovagolva.
Remélem nem lesz húzós az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SONY LCD és LED TV-k
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16pro 256gb
- Mellanox ConnectX 4 CX4121A 2x 25Gbit SFP28/SFP+
- Új, felbontott Corsair 48GB (2x24GB) KIT DDR5 8000MHz CL38 Vengeance RGB CUDIMM XMP - 10 év gari!
- Eladó keveset használt Christopeit AL2 Szobakerékpár
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 10 év garival!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- iPhone 11 Pro 64Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jobban közelít a középkorhoz ilyen dolgokkal, és talán emiatt is könnyebben is képzelhető el. Legalább is számomra mindenképp, az amcsi fantasy stílus hogy ork elf törpe hős varázsló stb kategória már fáradt szvsz. Lehet ezért is (meg a magyar szinkron miatt) fogott meg anno a Witcher 1, furcsa talán, de közelibbnek éreztem a világot, mint egy Warcraft-GW-LoTR világot.