Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki's
tag
Én sok fantáziát látok ebben a projektben, leginkább azért, mert a Bioware név egy olyan minőségi RPG-t enged sejtetni majd az MMO mögött, aminek lesz végre esélye megmogyorózni a WOW-ot.
A rajongóbázis megvan, a feladat adott, tulajdonképpen már az is elég lenne sztem ha egy akkora univerzumot kidolgoznának mint amekkora a wow 1-ben volt, aztán CTRL+C, CTRL+V-vel lekoppintanák a rendszer 90%-át a WOW-ról + kicsit hozzátennének itt-ott még grafikailag. & ki bánná ha az eredmény egy olyan faszentos SW MMO lenne mint az éppen piacon uralkodó WoW? Senki! Mint anno a Sony a Playstationnel, v. mint a Microsoft a Windows-al! Nem újkeletű az IT szektorban ez és az élet igazolja hogy ez a taktika jó kezekben mennyire életképes!
Persze ehhez kell az is, hogy a Support legalább olyan korrekt legyen mint a WoW-nál. -
törölt tag
Pedig ,hidd el sokaknak igen vonzo a fenykardos "hulyegyerekseg" csak ,hogy a te terminologiadat hasznaljam. Gondolj csak a Jedi Knight szeriara vagy pl a Force Unleashed is tobbek kozott direkt erre az elmenyre koncentral. Habar utobbiban nemtudom mennyi hangsulyt fektettek a "kardozos" harcra ,sajnos meg nem volt alkalmam kiprobalni. (majd PC-n ,ha lesz)
ui: szerintem ilyen Boba Fett szeru bergyilkolaszos meg egyeb karik is lesznek olyan brutalok mint a Jedik. Eleg nagy az SW univerzum ,hogy legyen mibol otletet meriteni a fejlesztoknek. -
Gergello
addikt
Biztatóan hangzik, de majd meglátjuk.
-
edward2
addikt
teccik, de egy kicsit kezdek aggodni, mivel nagyon sokat beszélnek a jediségről... remélem azért ezt nem gondolják komolyan hogy más kaszt nem lesz játszható. tököm se akar fénykardos hülyegyerek lenni

-
Televan74
nagyúr
Remélem ebbe nem lesz olyan sok arab és török , mint a Silkroadban.
Én már nagyon várom, kíváncsi vagyok mit alkottak MMO -ban. A első két kotor nagyon bejött. A első részt nem tudom megunni, már vagy 10 -szer végigvittem.
-
elit_hun
őstag
Mondjuk érdekes lesz, hogy sok száz lvl 1-2-es jedi rohangál majd a kezdőhelyen, jedihez teljesen méltó küldetéseket csinálva (ölj meg 20 farkast, ölj meg 10 koboldot, szerezd vissza a tököket a scarlet crusade, akarom mondani, sithek farmjáról)
-
fiATHaLON
őstag
Sajnálatos, hogy az sw világot is ennyire elérte az ememó baromság...
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Crypto Trade
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CSS topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
szintű küldetéseket. Inkább úgy lenne jó megoldani mint a Kotorban, hogy csak később jönnek elő a jedi képességek. Bioware pedig letett már ezt-azt az asztalra. 
A rajongóbázis megvan, a feladat adott, tulajdonképpen már az is elég lenne sztem ha egy akkora univerzumot kidolgoznának mint amekkora a wow 1-ben volt, aztán CTRL+C, CTRL+V-vel lekoppintanák a rendszer 90%-át a WOW-ról + kicsit hozzátennének itt-ott még grafikailag. & ki bánná ha az eredmény egy olyan faszentos SW MMO lenne mint az éppen piacon uralkodó WoW? Senki! Mint anno a Sony a Playstationnel, v. mint a Microsoft a Windows-al! Nem újkeletű az IT szektorban ez és az élet igazolja hogy ez a taktika jó kezekben mennyire életképes!