- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Acer notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
úú de várom ezt, mint Silent Hill rajongó, remélem ez egy igazi jó kis túlélőhorror game lesz.
-
asvald
senior tag
Fúú , de komoly ,kb olyan a hangulata mint a resident evil első részének . Én borzongtam tőle psx-en anno
.
-
törölt tag
Most egy poppet csalodott vagyok - nem neztem vegig a videot, csak bele-bele tekergettem, de az ido nagyjaban azzal szoszol, hogy mindenhol felporszivozzon minden biz-bazt. Ha jol ertem a zold lotty valami fejlodesrendszer kelleke, jo Mikami szokashoz hiven valoszinuleg magasabb nehezsegnek csak akkor lesz ertelme nekimenni, ha eloszor Terminatorra fejleszted magad.
Pont abban biztam, hogy ez valahogy kimarad es kemenykotesubb horror lesz, aminek pont ez a mikromanagement meg minden helyszin vegigkombajnozasa tesz be kellokepp - mint mondjuk az egyebkent zsenialis RE4 eseteben.
Na mindegy, Mikami (allitolag utolso) jateka, bun lenne kihagyni. -
Ren Hoek
veterán
Amnesia 2
Grafika jó, kellően morbid. Szerintem jó lesz ez...
Bár mostanában kicsit sok nyomasztó és morbid játékkal játszottam, már kezd kicsit elegem lenni -
Liquid Snake
aktív tag
Jó kis game lesz! :-)
-
F_Zolee
nagyúr
Év várom a játékot de ilyen spoilerezéssel nem akarom elrontani az élményt így meg se nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Jó pár dolog kiderül a Resident Evil készítőjének új játékáról a most debütált egyórás játékmenet videóban, többek között az, hogy nem lesz könnyű.
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest