Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
1200 dollár
Még jó hogy lehet kapni
-
muxi-muxi
senior tag
És én még azt hittem, hogy a pénteken (Media Markt) látott Recaro drága egy ezresért...
-
waverider
senior tag
rusnyák és kényelmetlennek is néznek ki, funkcionalitás meg zéróhoz konvergál 1200 EUR -ért. ezeket is megcsipte a cecelégy
-
Rayyy
senior tag
Aha, szellőzés nincs, háttámla fixen dől (hintamechanika?), deréktámasz?... netán annak állíthatósága? Nem véletlen, hogy a videóban színeket mutatnak. Színeket.
Amúgy fontos, nyilván. De ezért sok pénzt nem adnék (semennyit), persze biztos lesz olyan, akinek nagyon kényelmes. És van rá pénze. És megveszi. Mert nem hallott valódi szék márkákról.
-
ForRedGlory
félisten
Biztos nem rohad bele az ember.
-
DjFlanker
aktív tag
Durván túlárazott de egy Ocean Blue-t én is elfogadnék
-
MMSZoli
tag
Szerintem a 70es években már mindent (is) kitaláltak.
(retro futuristic vagy space age chair néven érdemes keresgélni) -
so_ha
senior tag
Szerintem is ultra gagyi a TT szék.
A bemutató videóban nem véletlenül a színeket domborítják, a funkciók, és a garancia helyett. Én 10 évet használtam itthon Aeron-t, és utána sem gombokért kelt el. Az osztrákoknál volt most egy majdnem új (pár hónapos) Aeron Remastered 650€-ért, de gyorsan elkelt (kb. dupla az új ára). Az Embody is 1.400€ körül kapható. A HM-re, és a Steelcase székekre 10 év a garancia, és minden eleme cserélhető / javítható, így nem kell kukázni az egészet, ha valami meghibásodik rajta.
-
-
Televan74
nagyúr
Nagyon jól néznek ki, de 5 perce már hogy az árcédulán nevetek!
-
törölt tag
Minden tiszteletem a Porsche studióé, de ez inkább néz ki Thermaltake-nek, és ebben részemről minden bennvan. Számomra továbbra is Herman Miller Aeron/Embody, még ha párszáz dollárral drágább is. (Ki kéne már választani és megrendelni, mielőtt az is hiánycikk lesz.)
szerk: Nem válasznak szántam.
-
proci985
MODERÁTOR
Porsche designnak szep cuccai szoktak lenni.
mondjuk ennyiert mennek a Kinnarps Modell 9000ek is, es azok ergonomiai szempontbol azert csucsok. kerdes, hogy ez tulel mondjuk 5+ evet napi hasznalatban.
-
Azt a leborult szivarvégit, nem semmi ár, és a fazonja, azért kipróbálnám, hogy mennyire kényelmes.
-
fatpingvin
addikt
ennyiért? lyézus. inkább spórolok egy BlackBirdre
-
Segal
veterán
Biztos velem van a baj, de szerintem kifejezetten ronda lett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 170 és 190 cm közti testmagassághoz ajánlott újdonság nincs híján a valódi bőrnek és az alumíniumnak.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Synology NAS
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest