Tetszetős széket szült a Thermaltake és a Porsche kooperációja

A 170 és 190 cm közti testmagassághoz ajánlott újdonság nincs híján a valódi bőrnek és az alumíniumnak.

A Thermaltake bemutatott egy impozánsnak látszó forgószéket, amit a Studio F. A. Porsche együttműködésével álmodtak meg. Az Argent E700 Real Leather Gaming Chair névre keresztelt, fémvázas megoldás 150 kilogrammos teherbírással rendelkezik, miközben a közepén TT logóval ellátott, polírozott alumínium táblácskát viselő háttámlája fix 107, 113, 119 és 126 fokban dönthető. Az ülésmagasság 41 és 53 cm között variálható, és e két funkció állítása alumínium ötvözetből készült karok (és drótos mechanizmus) segítségével történik. Az integrált fejtámla magasságát úgyszintén szabályozhatjuk 5 cm-es határokon belül, mialatt a nagy sűrűségű (65 kg/m³) szivacspárnázáson 1-1,1 mm vastag, piros varrással szegélyezett, lélegző bőr feszül, ezúttal a valódi fajtából.


[+]

A 4D-s karfával érkező ülőalkalmatosság gázliftje természetesen Class 4-es, ötágú lábkeresztje alumíniumból van, míg "szteroidon nevelkedett", puha és kemény padlón egyaránt használható poliuretán görgői 75 mm-esek. A termék ultraibolya sugárzással szárított, karcoknak ellenálló, fényes festése több színben is elérhető, a menün fehér (Glacier White), narancssárga (Flaming Orange), kék (Ocean Blue), és sötétzöld (Racing Green) szerepel, de matt verzió is akad a fekete (Storm Black) és a szürke (Space Gray) kivitel formájában.


[+]

A gusztusos külsővel megáldott bútordarabok nem épp a kétforintos kategóriában indulnak, ugyanis (nettó) 1200 dolláros árcédulát ragasztottak a dobozaikra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés