- Hobby elektronika
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HP notebook topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L a m y
csendes tag
hát igen... én se értem mért kell oylanok gépéb epituszkálni akik rendesek és nem csináltak semmit,ismerik a netiketet de az oylanok gépét nyugodtan törhetik zúzhatják akik másik nevébe írnak cseten,fórumon esetleg nem tudnak írni de aztmondja hogy: sekszerlünk megkérdezem hány éves 20... érdekes... meg pl beirja cserte hogy *** erre a másik is megkérdezzük tőle mi bajuk erre betesznek 1 smilét és aztmondja semmi.... az ilyenek gépét felőlem úgy hekkelhetik ahogy akarják.. .
az meg no comment hogy msn en mindenki elfogad mindent.... szvsz meg is érdemlik hogy vírusos lessz az msn jük ha ennyi eszük sincs... vagy max megkérdezné hogy miaz.. ááá nem.. rögtön fogad és kész.. lol.. meg az se feltünő nekik hogy 2 magyar ember mért angolul ír a másiknak... na mind 1....
-
L3zl13
nagyúr
Nekem ez a virtuális környezetben futtatott szuper-rootkit egy kicsit túlmisztifikáltnak tűnik.
Igen, a valódi gépen futó szűrőprogik nem fogják tudni mi folyik a virtuális környezetben, ezért nem tudják kiszűrni, de maga a virtuális gép szolgáltatás a valódi gépen fut. És ez már önmagában elegendő a felismeréshez. -
Gergo_pet
aktív tag
Hát igen, sajnos tényleg ebben a korban élünk, amikor mindenkinek kell a számitógép, aki dolgozni akar, és sajnos ezt nagyon ki is használják a hackerek. Gondoljatok bele, mennyi céges adatot lehet ellopni a neten keresztül a titkárnők gépéről és egyéb nagyon gyengén védett gépről. Sajnos azt kell mondjam ha lehet semmi fontos anyagot nem szabad közvetlenül a számitógépen tárolni, mert nagyon hamar lába kelhet. Szerintem elég jó alternativa lehet a mobil winyó, amin a fontos dolgokat tárolod, és mondjuk amikor azt használod lehúzod a netről a gépet. A telefonálásról inkább ne is beszéljünk, sajnos olyan időket élünk, hogy a cégek titoktartási szerződéseibe már azt is beirják, hogy telefonon nem mondhatsz számokat, és fontos adatokat, ha ilyet kell megbeszélned valakivel azt csak személyesen.
Hidd el nem a te magángépedet fogják feltörni, itt leginkább a céges gépekről van szó, csak gondolj bele mekkora előnyt jelent, ha a konkurens cégnek az összes kimenő és bejövő e-mailjét látod, illetve az ügyvezető gépéről le tudod tölteni mondjuk a doksikat amik egy tender leirását tartalmazzák.
[Szerkesztve] -
Misi 007
őstag
Sirály a cikk ''öröm'' volt olvasni.
Hát igen az emberek többsége még mindig IE-t használ.
De a legjobb az amikor se egy tűzfal se egy vírusírtó semmi védelmet szolgáltató dolog nincs fent és csodálkozik a user hogy zombi a PC-je... -
Ha valaki hozzáfér a gépemhez, és saját maga számára érdekes dolgokat talál, annak nagyon silány élete lehet. Értem ezalatt azt, hogy nincs a gépemen semmi, ami szerintem mások számára érdekes lehet, illetve pótolhatatlan lenne. Aki védeni akarja magát ilyen dolgoktól, használjon Amigát netezésre. Azon futtasson akármelyik okostojás hacker egy pc-s rootkitet...
Aki kedvtelésből (és nem mondjuk ipari kémkedés céljából) turkál más gépén, az beteg.
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
jó kis cikk. ezért kell nod+kerio. és persze automatikusan frissíteni
-
klambi
addikt
Na most hogy így bennevagyunk a témába nekem 1 hónapja feltörték a freemail-os fiókomat és fontos dolgaim vannak ott nem tudja nekem valaki visszaszerezni mert csak 90-nap utén kapnám vissza ami azért még odébb van...
valaki nemtud segíteni nekem...?? -
Foglalt név
addikt
válasz
raszputyin #2 üzenetére
A szörnyű, hogy tényleg egyszerűbb, tűzfalat rakni, mintha gyökerénél akarjuk megfogni a dolgot, mert kevés a képzett szakember, tekintve, hogy sok a lelki defektes, aki ebben éli ki magát és még több, aki hivatásszerűen gondolja ezt megoldásnak.
-
ploteus
aktív tag
Hát, mivel nem vagyok szakavatott, le a kalappal, elég durva kis cikk lett
Lehet, hogy használ, hisz ha mindenki ismeri, lehet könnyebben védekezni ellene. De az is lehet, mégtöbben kezdik el ennek kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hobby elektronika
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Motoros topic
- Gumi és felni topik
- EA Sports WRC '23
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- ASZTALI GAMER PC MSI RTX 3090!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest