- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Ez a 8500GE jó kis kártya, de a 8600GT-t veszem majd, mert csak többet számít az órajelnél a kétszer annyi stream processzor...A 8600GE nagyon drága lett sajnos, ha egy kicsit lentebb menne az ára, olyat vennék
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
(Kolombusz)
veterán
A Galaxy kártyák jó megoldásnak tűnnek. Nem hiába veszik az emberek ezen gyártó kártyáit.
A 2.5'' vs. 3.5'' winchester-tesztet örömmel várom, mert a gépemben a winchester a leghangosabb, a tápventi szinte nem is hallatszik, ha lekapcsol a winchester. Ezért gondolkozom 2.5''-osban. -
Csapi007
veterán
Hello
Szép kis házak
A Maximum emlékeztet az Antec NineHundred-ra. A chieftec meg állati jó csak nem értem mire van az oldallapon az a nagy dudor. Meg talán az ára is sok egy kicsit..."Csak úgy mondom"
-
kircipeti
senior tag
Biztos en vagyok a perverz, de nekem ez a PoV Maximum tetszik meglassuk milyen lesz a tenyleges ara a kiskereknel es hogy milyen vastag lemezbol keszult. A Turbine hazaihoz odairta a gyarto a honlapjara [link] hogy 0,6-osbol, de a Maximumhoz es az Incognitohoz semmit. Lehet hogy azert mert meg vekonyabbol?
-
vivanto
tag
Hello
Vlmiért lemaradtak a magyarországi beszállítók linkjei, lécci tudnátok küldeni vlmi oldalt ahol ezekből a WD merevlemezeket meg lehet rendelni.. Köszi -
StaMiNa
aktív tag
Köszönjük, szép kis összefoglaló!
-
Alex91
félisten
A Samsung HDD-khez annyit, hogy nekem egy 120 GB-os IDE van, ami neha csipogo hangot ad ki. Alitolag ez normalis, csak kicsit zavaro...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Ste
addikt
A maximum jó kis ház lesz
A galxy ismét kitesz magáért
A samsungot meg nem szeretem egyik vinyó fronton sem
amik voltak, búgtak és rezegtették a házat -
MaciG
addikt
Jók azok a gépházok
Bár azt nem tudom mért jobb egy sztali gépbe 2,5.ös winyót tenni mikor a 3,5-se túl nagyBANZAII
-
marcee
addikt
Aki lát kiskerben Point of View MaximuM-ot ne tartsa magában! Arra is kíváncsi lennék, hogy plusz winchester keret kapható-e hozzá!?
Szerk: A FuSi notebook is egész kellemes ezért az árért, csak az a rohadt glaretype kijelző ne lenne...
[Szerkesztve]\m/
-
Ste
addikt
válasz (Kolombusz) #2 üzenetére
csöndesebbek, de ha berakod a 3,5''-est egy keretbe...
az a legjobb választás -
waverider
senior tag
mikor jönnek vajon a piros oldal ellenében csatasorba állítható duplamagos középkategóriás GeForce -ok?
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
trassher
addikt
ez a PoV ház nagyon jól néz ki és a szellőzése is jó lehet. ha most kéne házat vennem komoly versenyző lenne
Redmi Note 7
-
kircipeti
senior tag
En azert egy tesztet megvarnek a helyedben, mert sanszos h lepkefing lemezbol van az egesz es ugy berezonal, h nagyon
Itt [link] talaltam rola a legtobb infot es kepet eddig.
Gondolkodom rajta meg en is, de nincs szivem lecserelni a regi kifurkalt nagytornyomat kevesebb ventivel (tap+oldalventi) ebben sem menne a konfigom nyugalmi helyzetben -
xedos
addikt
Tessék, én indítottam régbben noti winyó topicot...
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=245391
A 7200-esek tarolnak, de még ezek is lassabbak az asztalinál... -
rudi
nagyúr
2,5''-os HDD-kel kapcsolatban az xbitlabs tesztjeit érdemes megnézni [link]. Nálunk is körvonalazódik a teszt, egyelőre arra gondoltunk hogy a 160 GB-os példányokat nézzük meg mert azoknak a fajlagos költsége a legalacsonyabb plusz veszünk hozzá egy régebbis 40-es és egy ma notiban alapnak számító 80-as modellt. Érdekességként megnézzük valamelyik Hitachi 7200 RPM-esté, és ha elérhető lesz akkor a Samsung 250-esét. Valami aktuális desktop HDD-t is hozzájuk hasonlítunk majd. A tesztmetodika gondolom a szokássos HDD-tesztes lesz.
Ha van valami ötletetek, hogy mit érdemes még megnézni akkor ne tartsátok magatokbanResistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
Szerintem asztali rendszer lesz, gondolom az egyes modellek sebessége közti viszony hasonló lesz mint notebookban. Perszehogy van a WD-nek meg szinte minden gyártónak 250-ese, sőt a Fujinak talán már 300-asa is csak azokat egyelőre nem lehet beszerezni idehaza.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
hardzsi2
aktív tag
A Hitachi repertoárjának érdekességei a nagy fordulatszámú, percenként 7200-at pörgő modellek. Egyelőre még nem tudjuk pontosan, hogy ez a tempó milyen hatással van az átviteli sebességre, de a jövőben kivizsgáljuk majd, hogy milyen viszonyban van egymással a különféle notebookos és asztali merevlemezek sebessége.
Na ez engem is érdekel - bár egyelőre nem tervezek 2.5 colost tenni a gépembe - főleg az ára és a gyaníthatóan kisebb (átviteli) sebessége miatt. Utóbbira viszont kíváncsi lennék. A HDD kisebb teljesítményfelvétele igazából nem érdekel, tápom bírja és annyira nem vagyok zöldflood-resistant mirror driller (cuccok: Skylake NUC és Xbox One X)
-
atesss
addikt
Nekem van egy ötletem a tesztre, egy másik 7200-as, ami a Hitachinál sokkal gyorsabb: Seagate Momentus 7200.2 .
Iszonyat gyors, az előző generációt (7200.1) is nagyon elveri. Itt a teszt róla a tomshardware-en (xbitlabs-on nem is értem miért nem volt... ): [link]
Csak úgy elöljáróban a sebességéről: a mai 5400-asok 30-36 MB/s-es átlagos olvasásához képest 46 MB/s-et tud
A tomshardware-en van teljes adatbázis is:[link]
A fogyasztása is egész jó.
Persze nem olcsó, de szerintem sokkal nem drágább pl. a Hitachi 7200-asánál.
Mondjuk felesleges 160-asat nézni belőle, 100-as vagy 120-as bőven elég.(csak kérdés hogy a 100-asban milyen sűrűségű lemezek vannak )
Nálunk úgy láttam kevés helyen lehet kapni (meg van ahol iszonyat drágán adják),de ti gondolom megoldjátok, ránézve a sebességére
Ja és még egy dolog, van beépített szabadesés érzékelője is !
Ha én vennék notit, azonnal cserélném is le a vinyót egy ilyenre... (persze amíg az SSD -k olcsóbbak nem lesznek)
[Szerkesztve] -
atesss
addikt
Most csak 1 helyen találok ,a Fefo-nál : [link] ,de az akciós árlistájukban [link] is benne van.
Már majdnem 1 hónapja néztem ezeket (egy haver Asus barbone S96j notijába lett volna,amibe te választod ki a vinyót,és ha hozol egyet,azt is beszerelik a megvételkor. Aztán végül nem ez a noti lett megvéve,úgyhogy nem kellett a vinyó ).
De biztosan emlékszem,hogy volt egy másik hely is,ahol volt 120-as is, és azt sokkal drágábban adták a többi méretnél.
Majd még körbenézek hol láthattam.
Egyébként így kerestem: Google - ''7200.2 Ft''
Ja de most nézem,ezek a Fefo-nál nem is SATA-sak.
Viszont itt [link] egy SATA-sat írnak,ami szintén a Fefo-tól származik.
Érdekes dolog,lehethogy valahol valamit elírtak,szerintem meg kell kérdezni a Fefo-tól(egyébként más Seagate 2,5''-os van egy csomó náluk). -
Mazsika
őstag
a 2,5 colos merevlemezek további tesztjére kivi lennék mert pont most akarok venni! vajon mikorrra várható ez?
Dáccsika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Overwatch 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café