Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!
ki lehet valahogy iktatni a belső védelmet, hogy a saját mappáit kitudjam törölni? annyi felesleges saját mappa van benne...
-
Viko_
csendes tag
hi!
Nekem is 6300 -ám van, de nem találom azt a háttérképet, ahol napraforgók vannak, és percenként elmegy egy repülő, kiírva az időt. Honnan lehet ezt letölteni? Valakinek benne volt ez alapból?
http://www.terminal.hu/cikk.php?page=3&article_id=103773
Egyébként jó telefon, csak még az akksijával nem vagyok melégedett (860mAh)
Köszi a segítséget! -
válasz
nordenmurg #1086 üzenetére
Amennyiben ez a szabály, akkor valószínűleg nem cserélik ki...
-
nordenmurg
csendes tag
válasz
_George #1031 üzenetére
Érdeklődnék hogy vissza cserélték-e a pixelhibás telót? Nekem 3 fehér pixel látszik ha fekete a háttér. Visszavittem és azt mondta a csóka a Nokiában hogy csak akkor cserélik ha legalább 5 pixel hibás és hogy erre van egy törvény. Ezért elküldte a szervízbe h nézzék meg mi a helyzet vele. Most várok. Valakinek van hasonló tapasztalata?
-
péter007
senior tag
Hy mindenkinek
nemsokára boldog tulajdonosa leszek egy ilyen telónak
olvastam a karcolódási hajlamról...
próbálta már valaki hogy pda fóliát ragaszt rá?
vagy az nem marad meg a fekete kereten? -
dussy
őstag
Ma felhívtam a T-Mobile-es szervízes ismerősöm ugyanis már füles nélkül is 3 különböző ember jelezte,hogy nagyon recsgek. Mondott egy alkatrészt amit cserélnek a Nokiánál, de 15 napra vállalják...
-
attila.86
tag
-
Sol Dr
csendes tag
válasz
kelepce #1071 üzenetére
kipróbáltam én is,tényleg nem megy.érdekes.tudom,elhamarkodtam a választ,de más nokiánál nekem régebben így tökéletesen ment,csak most próbáltam ki én is.
más:az 5.0-ás szoft. javít valamit a telefonban egy gyári független 4.7xxhez képest?(töltőn van,kilehelte a lelkét,és nem emlékszem pontosan a szoft.verzióra)
-
dussy
őstag
Ha a BT a telóban 2.0 és a fülesé 1.2-es az jelenthet problémát???
-
engusz
veterán
Napi 20-30 perc beszélgetés és némi SMS (úgy 10 db) után 3 naponta kell töltsem. Első nap reggel leveszem a töltőről és a harmadik nap kora este kell visszatennem. Alvó mód BE, energiatakarékos mód BE, kijelzővédő BE. Bár, utóbbinek semmi értelme az első kettő bekapcsolt állapota miatt.
-
c p
tag
válasz
Cseresznye® #1035 üzenetére
az egy dolog, h. ne kopjon le egy 60ezre teló billentyűzete pár hét alatt
az meg egy másik dolog, h. az ilyen marhaságoknak ne ülj fel, semmi kopás nincs a gombokon, pedig annyit él ez a telefon, mint más telefonok 10 élet alatt se :] -
emirates
csendes tag
Köszi Olcsi a linket de sajnos nem jo mert zip -es a fájl és hiába csomagolom ki és ugy rakom rá a fáljokat azt irja ki h ismeretlen fájlformátum meg meg probáltam kicsomagolatlanul rárkani de ugy is ugyanazt irta ki de azért koszi
-
-
bebar
aktív tag
Pár kép a fehér 6300-ról!
[link] -
engusz
veterán
Tegnap végre feltöltöttem az enyémet (Nokia HS-36W), és használtam is egész nap. Azzal nem volt gond. Igaz, az elején nem akart a fülesen keresztül szólni a csengőhang, csak a telefonon. Aztán, egyszercsak fordult a kocka. Pedig hozzá sem nyúltam. Még csak 4.70-es szoftver van rajta. Nem mertem frissíeni, nehogy a némító gomb az örök vadászmezőkre térjen.
-
emirates
csendes tag
sziasztok
nemrég vettem egy ilyen telót és nagyon tetszik minden oké vele mondjuk az akksija bírhatná tobább is de nem annyira zavaró mint inkább az hogy nincs világóra benne pedig 5.0 ás a szoftja és még yahoo!go-m is van.
esetleg tudna valaki segíteni hogí honnan tudnék világórát szerezni vagy ez teljesen reménytelen?segítségeiteket előre is köszönöm -
dussy
őstag
Hali!
Továbbra is problémás a BT komunikáció a headsettel. Olyan kérdés merült fel bennem, hogy az újabb 2.0-ás BT gond nélkül kommunikál a régebbi verzióval?
HBH-PV 710-es (SE) headsetet használok, a hosszú készenlét miatt (10nap!) nem szivesen cserélném le.Ráadásul alíg 2 hónapos. -
engusz
veterán
válasz
Viktor0610 #1050 üzenetére
Igen, nagyban befolyásolja a készenlétet, ha bekapcsolod az alvó módot. Ami - szerintem - annyit csinál, hogy a képernyőkímélőt is lelövi egy idő után, tehát teljesen kikapcsol a kijelző. Teljesen süketnek néz ki a teló.
-
-
hitman77
senior tag
Nálam nem bír ki 2 napot, csak nagyon ritkán. Naponta 1-1.5 órát beszélek rajta, kb 20 perc Internet, kb. 30 perc egyébb nyomkodás (hangrögzítő, játék, e-mail. ) Egyébként a BL-4C akkumulátor a Nokia szerint 860mAh-ás, más helyeken meg 720mAh-nak van írva. Szerintem az utóbbi az igaz, mert nekem volt E50-em is, ami jóval többet bírt a BL-5C-vel ami 970mAh-s, viszont talán többet fogyaszt a telefon.
-
hool
aktív tag
Végülis mi az ami ennél hibaként említhető?
Ill. tulajoktól kérdezném, hogy hosszabb használat során tapasztaltak-e vmi negatívumot?
Reális akksi tapasztalatokat is szívesen fogadok, olvastam már mindenfélét..
Előre is köszi! -
hernanc
csendes tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy van-e ehhez a telefonhoz olyan headset amin van távvezérlő de bele tudom dugni a saját fülesem?
kerestem de nem találtam csak pop-portosat. -
hitman77
senior tag
Sziasztok
Van rá mód ennél a telefonnál, hogy a symbian-os telefonokhoz hasonlóan bemondja a hívó fél nevét a csörgéskor?
Kihangosítóval használva igen hasznos lenne. -
desolator
senior tag
Hi!
nekem is vodás előfizum van, és nekem is gprs-wap, mégsem megy az opera. A konfigurációs beállításoknál a vf web van alapértelmezettre beállítva, mégis ha rámegyek az opera mini indítására azt írja, hogy ''először fizessen elő csomag alapú szolgáltatásra''. Pedig a live meg működik és elő vagyok rá fizetve. Van vmi ötlet?
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
válasz
Ez nem az a fajta, esetleg ami kopik, az az utángyártott gombsor. Na igen, a sufni gsm-es lopott 6300 ákra tudom jól milyen gombok kerulnek
Híresen extrém ''kopós'' Nokia a 6131. Na azon aztán tényleg minden kopik -
sztikac
őstag
válasz
Az enyémen se látom jelét kopásnak (igaz nagyon vigyázok rá), sőt a többi itt leírt hibával se találkoztam (mem. kártya gondok, rossz hangminőség), úgy látszik a Nokia is egyre inkább változó minőséget produkál
Az az érdekes hogy egyik ismerősőmnek is ilyen telefonja van és neki sokkal durvább bánásmód mellett se kopik
-
papi77
addikt
válasz
egyáltalán nem kopik!!!(nem tudom ezt ki terjeszti!?)
-
Cseresznye®
csendes tag
Hello mindenki !
Az érdekelne, hogy nem kopik nagyon gyorsan a gombsor ? Mert 1 másik forúmon mindenki erről ír, itt is átfutottam de senki sem említette meg ! Egy 60 ezres telónak nem kéne pár hét alatt kopnia, utálom az ilyet ! Megvenném, de eszem ágában sincs új gombsorokat venni ! írjatok kösz -
_George
senior tag
válasz
blueMerle #1032 üzenetére
telefonáltam az ügyfélszolgálatnak, azt mondták,
ha akarom - mivel webshopban vásároltam - visszaküldhetem, és visszaadják az árát, visszaírják a kedvezményeket (aranykártya pont, stb...)
vagy vigyem el a legközelebbi t-pöttybe, és ott mondanak rá valamit.
ma még elugrom vele, kíváncsi leszek mit mondanak, már csak azért is, mert holnap utazom vissza valószínűleg Németországba melózni -
_George
senior tag
válasz
Loretto #1030 üzenetére
első hozzászólásokban leírt pc suittel simán beolvastam a 6310iről mindent. (kb 400 név, 140 sms, naptár) és minden gond nélkül belement ebbe a 6300ba.
eddig az Oxygene Phone managerrel sz@rakodtam, nem tudtam, hogy ilyen cool progi a pc suite.
viszont félő, hogy pixelhibás a kicsike.
elég sok kis fehér pötty van fehete háttér esetén.
ez valyon cserére okot ad? -
_George
senior tag
fémforgácsoló szakmában dolgozóként, és mellesleg ilyen telefon tulajdonosként megjegyezném, hogy a rozsdamentes anyagot sem fogja a mágnes...
egyébként nemrég vásároltam és a memkártyával úgy néz ki nem lesz gond.
hűségnyilatkozatom hosszabbításával, aranykártya pontok levonásával egész olcsón meglett a készülék, és 4.70es soft van rajta. amúgy magentás.
6310i-m van mellette, ami meg is marad, de ez egy elegáns mondhatni talán váltója...
remélem nem lesz vele gondom, bár ilyen sokat tutira nem megy majd el hiba nélkül, mint a régi társa. -
benny23
tag
Nekem volt ilyen problémám még egy másik telóval! Nem nyitotta meg a képeket, illetve nem mindet! Még sz.gépen se tudta olvasni! Meg olyat is csinált, hogy rátettem mp3-at és néhány nap múlva rövidebb volt a zene kb. egy perccel és a közepénél kezdődött! Na ez memkártya hiba volt! Szóval szerintem ez is az lehet!
-
kelepce
tag
@dussy
Memóriahibát nem tapasztaltam mióta megvan a telefon, bár az is igaz, hogy mást tipust használok. (SanDisk MicroSD Ultra II. 1GB)
@papi77
''az 5.0 szoft nem némítja''
Azért ez így nem igaz. Azok a telefonok melyek gyárilag az 5.0 verzióval jöttek ki rendesen némítanak. A némítási hiba 4.x verziók 5.0-ra frissítésénél szokott jelentkezni.
A Nokia PC Suite (6.84.xx.x) frissítést kapott az elmúlt hetekben. Akinél a főablakban ''Kapcsolódás'' gomb alatt megjelenik a ''Program frissítése'' az tud frissíteni. -
dussy
őstag
Jelentem a szoftver frissítés után sem javult a BT komunikációm...
Újabb hiba jelenség: a telóval készített fényképeket (nem mindet) nem nyitja meg a telcsi- kérdőjelet rak ki a kép helyére... Ez a memórikártya (PQI) gondja vagy a teló hibája lehet.
Tapasztalt vki hasonlót??? -
engusz
veterán
Visszaolvastam és azt tudtam meg, hogy bármelyik készüléket lehet frissíeni, még a Live-osokat is, de a szolgáltató által beletett dolgok megmaradnak. Ami nem baj. Csak egyelőre ezzel a 4.70-nel nincs semmi baj.
Valószínűleg S40 sajátosság (mert húgom 5200-ja is tujda), a telefonkönyvben lévő neveket fel tudja olvasni. Egyik kedves barátom N szériás Nokiája csengetés közben be tudta ezeket mondani (elhalkult a csengőhang és akkor mondta be azzal a szép kiejtésével). Ilyet lehet a miénknél is?
-
nord^ph
tag
nekem 5.0-ás szoft van rajta, az alap 128-as karival, azon is kb 3 mega cucc és bizony elég lomha a kicsike...
-
engusz
veterán
Egy komolyabb kérdés. Vodafone-os készüléket tudom szoftverfrissíteni? Jelenleg 4.70-es verzió van a telefonon, de hallottam már 4.71-ről és 5.00-ról is! Van valakinek tapasztalata?
-
engusz
veterán
Elnézést a láma kérdésért. Vodafone-nál vásároltam a készüléket, ezért a jobb oldali funkció gomb felett a Live ikon található. Hogyan tudom eltűntetni/átállítani/kötörölni/felnégyelni?
-
dussy
őstag
Tegnap kaptam végre egy mini USB-t a telóhoz és újult erővel álltam neki az internetes szoftver frissítéshez.
Akkut feltöltöttem és első 2-3 próbálkozásra azt írta ki a progi, hogy nem tud kapcsolódni a szerverhez. Késöbb, az esti órákban újra próbáltam és elsőre felszaladt az újabb (4.71) szoftver.
Remélem megoldódnak a Bluetooth problémák,mert nem szeretném szervízbe vinni. -
nord^ph
tag
Üdv, nemrég beszereztem egy ilyen telót, nagyon faja, már régóta fentem rá a fogam, de egy valamit nem tudok beállítani. Hol lehet beállítani, hogy a világítást levegye x mp. után és az órát rakja ki. Elég zavaró, hogy cirka másfél percig még világít és csak aztán alszik el a kijelző... fölöslegesen zabálja az akkut.
-
attisx
addikt
válasz
Don Karesz #999 üzenetére
Lehet, hogy túl nagy az egóm
De valahogy éreztem, az a kérés hozzám szólt...
Mindenesetre örülök, hogy tetszik...
@ Olcsi:
S40 Theme Studio 2.2 + nem árt némi gyakorlat rajz programok terén (Én pl. GIMP -t használok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hegesztés topic
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Képregény topik
- Ford topik
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest