Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én most nem azt mondtam,hogy mi lett volna HA,meg hogy az Intel HA!!!!
Hanem azt,hogy az AMD saját magát szopatta be mert előtte nem csinált semmi és megvárta a nagy bummot az Intel részéről!!!!
De abban igazad van,hogy vagy igy vagy úgy, de szopatnak minket a gyártók(ha tehetik)!! -
Szerintem az AMD nagyon is megérdemelte a mostani helyzetét,csak ült a babérjaikon és kihasznált minket!
Érdekes amikor kijött a Core 2 akkor hirtelen 50%-al olcsóbbak lettek a processzorok(akkor nem is ért annyit az a Xar X2)..
Bár ezt tudtuk,hogy nem ér annyit amit elkérnek tőlünk,de azért mégiscsak pofátlanság.
2 évig szórakoztak a hülye primitiv MHZ emeléssel 200Mhz lépésekben és a Cashe méretében,és ráakasztottak egy 5200+ meg 5600+ jelzéseket..
Persze árban jóval drágább volt mint a kicsivel lassabb modell.
Szóval mindenki tudja ,hogy az AMD magának köszönheti a helyzetét,és ha igy marad a helyzet akkor én is Intelre váltok ha gépet fejlesztek majd.
Azthiszem a teszteket mindenki olvasta,igy egyértelmű minden.
És csak azért nem élrdemes AMD-nél maradni merthogy szegény AMD,azt veszem ami gyorsabb persze értelmes anyagi kereteken belül..
És lássuk be most igencsak az Intel a gyorsabb ,nem is beszélve a hihetetlen tuning eredményeiről!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest