- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
thomasvold #49 üzenetére
Próbáltam Tesoro Blacket és Brownt is, a Black halkabbnak tűnt, de nem óriási a difi.
Érzésre feleségemnek és nekem is a Black jobban bejött, de ez nyilván egyénfüggő. -
thomasvold
őstag
Hang szempontjából a három kapcsoló közül melyik halkabb? Egyaránt gépelek is a gépen és játszok is. A brown-t ajánlották, de melyik a leghalkabb a három közül? Sajnos nincs lehetőségem kipróbálni vásárlás előtt.
-
Na, most újra felébresztettétek bennem a birtoklási vágyat - egy Das Keyboard Model S Ultimate EU Silent iránt...
Pedig ez se volt olcsó, főleg hogy egy mezei kacat.
-
BlackSoft
addikt
-
hamyka
senior tag
sziasztok
Hát nem semmi egy billentyűzet az biztos, lehet én is teszkot olvastam tesoro vagy test orra helyett
A lényeg a lényeg:
Nem néz ki rosszul, na de kérem annyiba kerül mint egy fél számítógép
-
-
bolvar
senior tag
Ezt hívom én billentyűzetnek
.Nem kell 213 felesleges gomb meg a csicsa
.Pont mint a Dell SK-8115 csak profibb kivitelben
-
rudi
nagyúr
Elvileg az USB 6KRO, de mindenféle trükkel ez eléggé kitolható. Épp most nyomtam meg az MX Red kapcsolós Corsair K60-on az allábbi tesztelő szerint vagy 40-50 gombot egyszerre, nem akadt ki. Ugyanezt tudta a Durandal is.
-
BlackSoft
addikt
válasz
-=Ghost=- #32 üzenetére
Tényleg annak van, tévedtem
de amúgy felesleges ezen vitatkozni, vannak ps/2-es kombók, de tény, hogy nagyon sok lapon már nincs, és egyre kevesebben lesz az idő múlásával, hiszen mrá nem kapni sehol olyan eszközt, aminek nem usb-je van, és csak átalakítóval lesz ps/2. Amit már írtam, hogy annak semmi értelme, mert usb meg mindenhol van
-
tomi1031
tag
Unboxing is van ha valakit érdekel.
-
BlackSoft
addikt
NKRO-t a Razer biztosan tudja, ps/2-t nem is adtak hozzá. Feljebb linkeltem egy PH!-s cikket, abban le van írva, hogyan megy USB-n a dolog. Minden esetre ha PS/2-n hiába tudja, ha csak usb kábele van a billnek, és azt alakítod át, nem?
Think?! Van ott a billben valami elektronika is, ami ez miatt dolgozik...
-
törölt tag
Jó billentyűzet, és az ára is elfogadható
-
kribe
őstag
válasz
BlackSoft #24 üzenetére
én nem fogom kidobni még ha zsezsegnek akkor sem. Azt a bill.-t akartam nagyon beszerezni mert a gépemhez a zöld fény illene, de valahogy sosem adtam ki rá a pénzt.
én úgy tudom usb-n 6KRO amit max el lehet érni, NKRO-hoz ps2-es csatlakozás kell. Az én lapomon sincs olyan.
-
BlackSoft
addikt
válasz
danikollar #22 üzenetére
Nézz szét az asusnál, szinte egyiknek sincs, csak néhányon van már.
(#21) -=Ghost=-: Maximus V E.-nek pont nincs. VI-nek van.
(#23) kribe: Nekem kék kapcsolós Razer BlackWidow Ultimate 2013-om van, és azt mondom, hogy mikrofontól függ, hogy milyen lesz TS3-on a hangja. Ha laptopról vagyok fent, és mellette gépelek, akkor a laptop magasérzékeny mikrofonja miatt 8-an lenémítanak, a többiek meg mondják, hogy dobjam ki a billt
-
kribe
őstag
Pár napja vettem egy normál (nem ultimate) változatot Blue kapcsolókkal, és nekem nagyon bejött. Kicsit furcsa volt elsőre a magassága, de kb egy nap alatt ráállt a kezem, és nem vágta a billentyűk éle az ujjaim. A kéztámasz biztosan segítene még. A blue kapcsolókat igazán a hangjuk miatt választottam, de szerintem játékra sem rossz választás. Teamspeak-be se hallatszik annyira bele mint gondoltam hogy fog.
Gépelni rajta meg összehasonlíthatatlanul jobb mint egy hagyományoson. Szerintem jó vétel volt.
-
total90
veterán
Hireteln Tesco Durandalt olvastam
-
BlackSoft
addikt
Ne ba*dmeg tényleg van a lapomon, azt hittem már a R4E-re nem tettek.
Na de az új szériákon tényleg nincs, felsoroltál 2-t és mennyi van az asus oldalán?
Biztos feltesznek egy kombináltat néhány lapra, de szerintem nem sokáig, mert már régi, és nincs olyan eszköz, aminek nem usb-je lenne, és csak átalakítóval lehet ps/2. Aminek ugyebár nincs értelme. -
haddent
addikt
válasz
BlackSoft #16 üzenetére
Most direkt megnéztem,
LGA2011 Rampage IV Extreme - van kombinált PS2
LGA1150 Maximus VI Hero - van
LGA1150 Maximus VI Extreme - van
Nyilván nem minden lapon van, de nem is mindenkinek van rá szüksége#18 BlackSoft Miért ne lenne értelme? Én kipróbáltam, működik PS2 átalakítóval a funkció
Van, amiben nem jobb az újabb.. -
Személyes hozzáfűznivalók a teszthez:
- a számsor (0,1,2,3,stb.) billentyűinek megvilágítása elég gáz: ugyebár a számok vannak alul a billentyűn, a %!+() stb. jelek meg felül, és mivel a ledek a microkapcsolók tetejénél helyezkednek el, így ezek vannak megvilágítva, nem a számok, ami sztem fail. A számokat max erősségű világítás mellett látni csak (akkor sem tökéletes a dolog), viszont egy sötét szobában ilyen erős bill. világítás már valahogy nem esett jól a szememnek.
- a magyar ékezetes betűk jóval nagyobbak, mint a többi, ami szvsz elég igénytelenül néz kiA "kis" Tesoro viszont közel kifogástalan, csak valóban ajánlott hozzá egy csuklószámasz.
-
haddent
addikt
Egy baj van ezzel, hogy távolkeleti csicsás műanyagból van, ha amerikai tulajdonú, ha nem. Nincs nagy baj a műanyaggal, Filcso billencsek is abból vannak, mégsincs rajta "fémmintásfémnektűnőfémnagyonfémdenagyonfémamúgyfestettműanyag" keret.
Kár érte. Ha egy szimpla egyszínű normális műanyag darab lenne a keret, ezt vettem volna.
-
peter9228
aktív tag
Ez a meleg... Elolvasom a cikk címét: "Tesco Durandal mechanikus gamer billentyűzetek"
-
-=Ghost=-
őstag
az pedig Enter kétsoros
huh?Mondani sem kell, hogy legtöbb mechanikus társához hasonlóan a Durandal is NKRO képességű, tehát bármennyi gombját lenyomhatjuk egyidejűleg
usb-n is?Inkább maradok a steelseries 7gnél...
-
Retekegér
MODERÁTOR
Igazi hiánypótlók, nem mellesleg tetszetősre sikerültek.
-
Akula
őstag
hát nekem az az ék alakú betét bántja a szememet
-
Komplikato
veterán
Nem néztem utána a gyártónak még, a cikk szerint USA, de nekem a FaceBook-on kínai karakteres logóval szoktak hírlevelet küldeni angolul, ezért fixre vettem, hogy taiwaniak.
-
BlackSoft
addikt
Szép, jó, és olcsó is.
Csak kicsit későn jött az iromány, mert már sokan vettek, és sok cikk íródott róla.
-
vjozsef
senior tag
Klassz cuccok ezek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a fiatal amerikai márka két mechanikus klaviatúráját, melyeknek magyar a billentyűzetkiosztása.
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Alkoholista nevelde
- Macska topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Dark Souls sorozat
- Synology NAS
- További aktív témák...
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest