- Egérpad topik
- E-book olvasók
- Objektívek topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjozsef
senior tag
Klassz cuccok ezek!
-
BlackSoft
addikt
Szép, jó, és olcsó is. Csak kicsit későn jött az iromány, mert már sokan vettek, és sok cikk íródott róla.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Komplikato
veterán
Nem néztem utána a gyártónak még, a cikk szerint USA, de nekem a FaceBook-on kínai karakteres logóval szoktak hírlevelet küldeni angolul, ezért fixre vettem, hogy taiwaniak.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Akula
őstag
hát nekem az az ék alakú betét bántja a szememet
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Igazi hiánypótlók, nem mellesleg tetszetősre sikerültek.
<< Heimdal >>
-
-=Ghost=-
őstag
az pedig Enter kétsoros
huh?Mondani sem kell, hogy legtöbb mechanikus társához hasonlóan a Durandal is NKRO képességű, tehát bármennyi gombját lenyomhatjuk egyidejűleg
usb-n is?Inkább maradok a steelseries 7gnél...
[ Szerkesztve ]
-
peter9228
aktív tag
Ez a meleg... Elolvasom a cikk címét: "Tesco Durandal mechanikus gamer billentyűzetek"
-
haddent
addikt
Egy baj van ezzel, hogy távolkeleti csicsás műanyagból van, ha amerikai tulajdonú, ha nem. Nincs nagy baj a műanyaggal, Filcso billencsek is abból vannak, mégsincs rajta "fémmintásfémnektűnőfémnagyonfémdenagyonfémamúgyfestettműanyag" keret. Kár érte. Ha egy szimpla egyszínű normális műanyag darab lenne a keret, ezt vettem volna.
-
BlackSoft
addikt
Volt...már nincs R4E lapom van, ami azért nem az irodai kivitel, és már bőven nincs, a régi i5-ömön még volt kombinált, úja lapokra nem tesznek.
Főleg az új 1150-es szériákon már sehol sincs szerintem, asusnál tuti, de msáhol se nagyon láttam
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Személyes hozzáfűznivalók a teszthez:
- a számsor (0,1,2,3,stb.) billentyűinek megvilágítása elég gáz: ugyebár a számok vannak alul a billentyűn, a %!+() stb. jelek meg felül, és mivel a ledek a microkapcsolók tetejénél helyezkednek el, így ezek vannak megvilágítva, nem a számok, ami sztem fail. A számokat max erősségű világítás mellett látni csak (akkor sem tökéletes a dolog), viszont egy sötét szobában ilyen erős bill. világítás már valahogy nem esett jól a szememnek.
- a magyar ékezetes betűk jóval nagyobbak, mint a többi, ami szvsz elég igénytelenül néz kiA "kis" Tesoro viszont közel kifogástalan, csak valóban ajánlott hozzá egy csuklószámasz.
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz BlackSoft #16 üzenetére
Most direkt megnéztem,
LGA2011 Rampage IV Extreme - van kombinált PS2
LGA1150 Maximus VI Hero - van
LGA1150 Maximus VI Extreme - van
Nyilván nem minden lapon van, de nem is mindenkinek van rá szüksége#18 BlackSoft Miért ne lenne értelme? Én kipróbáltam, működik PS2 átalakítóval a funkció
Van, amiben nem jobb az újabb..[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Ne ba*dmeg tényleg van a lapomon, azt hittem már a R4E-re nem tettek.
Na de az új szériákon tényleg nincs, felsoroltál 2-t és mennyi van az asus oldalán?
Biztos feltesznek egy kombináltat néhány lapra, de szerintem nem sokáig, mert már régi, és nincs olyan eszköz, aminek nem usb-je lenne, és csak átalakítóval lehet ps/2. Aminek ugyebár nincs értelme.---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
total90
veterán
Hireteln Tesco Durandalt olvastam
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
kribe
őstag
Pár napja vettem egy normál (nem ultimate) változatot Blue kapcsolókkal, és nekem nagyon bejött. Kicsit furcsa volt elsőre a magassága, de kb egy nap alatt ráállt a kezem, és nem vágta a billentyűk éle az ujjaim. A kéztámasz biztosan segítene még. A blue kapcsolókat igazán a hangjuk miatt választottam, de szerintem játékra sem rossz választás. Teamspeak-be se hallatszik annyira bele mint gondoltam hogy fog. Gépelni rajta meg összehasonlíthatatlanul jobb mint egy hagyományoson. Szerintem jó vétel volt.
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
BlackSoft
addikt
válasz danikollar #22 üzenetére
Nézz szét az asusnál, szinte egyiknek sincs, csak néhányon van már.
(#21) -=Ghost=-: Maximus V E.-nek pont nincs. VI-nek van.
(#23) kribe: Nekem kék kapcsolós Razer BlackWidow Ultimate 2013-om van, és azt mondom, hogy mikrofontól függ, hogy milyen lesz TS3-on a hangja. Ha laptopról vagyok fent, és mellette gépelek, akkor a laptop magasérzékeny mikrofonja miatt 8-an lenémítanak, a többiek meg mondják, hogy dobjam ki a billt
[ Szerkesztve ]
-
kribe
őstag
válasz BlackSoft #24 üzenetére
én nem fogom kidobni még ha zsezsegnek akkor sem. Azt a bill.-t akartam nagyon beszerezni mert a gépemhez a zöld fény illene, de valahogy sosem adtam ki rá a pénzt.
én úgy tudom usb-n 6KRO amit max el lehet érni, NKRO-hoz ps2-es csatlakozás kell. Az én lapomon sincs olyan.
[ Szerkesztve ]
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
törölt tag
Jó billentyűzet, és az ára is elfogadható
-
BlackSoft
addikt
NKRO-t a Razer biztosan tudja, ps/2-t nem is adtak hozzá. Feljebb linkeltem egy PH!-s cikket, abban le van írva, hogyan megy USB-n a dolog. Minden esetre ha PS/2-n hiába tudja, ha csak usb kábele van a billnek, és azt alakítod át, nem? Think?! Van ott a billben valami elektronika is, ami ez miatt dolgozik...
-
tomi1031
tag
Unboxing is van ha valakit érdekel.
-
BlackSoft
addikt
válasz -=Ghost=- #32 üzenetére
Tényleg annak van, tévedtem de amúgy felesleges ezen vitatkozni, vannak ps/2-es kombók, de tény, hogy nagyon sok lapon már nincs, és egyre kevesebben lesz az idő múlásával, hiszen mrá nem kapni sehol olyan eszközt, aminek nem usb-je van, és csak átalakítóval lesz ps/2. Amit már írtam, hogy annak semmi értelme, mert usb meg mindenhol van
-
rudi
nagyúr
Elvileg az USB 6KRO, de mindenféle trükkel ez eléggé kitolható. Épp most nyomtam meg az MX Red kapcsolós Corsair K60-on az allábbi tesztelő szerint vagy 40-50 gombot egyszerre, nem akadt ki. Ugyanezt tudta a Durandal is.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
bolvar
senior tag
Ezt hívom én billentyűzetnek .Nem kell 213 felesleges gomb meg a csicsa .Pont mint a Dell SK-8115 csak profibb kivitelben
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
BlackSoft
addikt
Természetes dolog, csak kipróbáltam mit csinál mac-en, mert most épp ide van rádugva este. Pc-n megy tökéletesen 5-6 gomb felett is
Amúgy van Razer Synapse software osx-re is, sőt a razer csinált már direkt macre ilyen billt, apple kiosztással is.
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
sziasztok
Hát nem semmi egy billentyűzet az biztos, lehet én is teszkot olvastam tesoro vagy test orra helyett
A lényeg a lényeg:
Nem néz ki rosszul, na de kérem annyiba kerül mint egy fél számítógép
Comodó új távlatok...........
-
BlackSoft
addikt
Akkor nem igzazán értem, milyen célközönségre gondolsz...Nekem egy az első, és egyetlen Razer termékem, amit azért vettem, mert nagyon jó minőségű mechanikus billentyűzet, megvagyok vele elégedve, és nagyon szép is (ízlésem szerint). Egeret is gondolkozom venni tőlük...
-
Rhino666
addikt
Na, most újra felébresztettétek bennem a birtoklási vágyat - egy Das Keyboard Model S Ultimate EU Silent iránt...
Pedig ez se volt olcsó, főleg hogy egy mezei kacat.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
thomasvold
őstag
Hang szempontjából a három kapcsoló közül melyik halkabb? Egyaránt gépelek is a gépen és játszok is. A brown-t ajánlották, de melyik a leghalkabb a három közül? Sajnos nincs lehetőségem kipróbálni vásárlás előtt.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz thomasvold #49 üzenetére
Próbáltam Tesoro Blacket és Brownt is, a Black halkabbnak tűnt, de nem óriási a difi.
Érzésre feleségemnek és nekem is a Black jobban bejött, de ez nyilván egyénfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs