Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
Már leírták, miért tévedsz, én csak egy sört kérek
Miért osztod az észt, ha fogalmad nincs arról, amiről szó van?
(És nem azt a két csókát ismerem, hanem azt konkrétan én csináltam/csinálom évek óta, de sebaj pajti)
(#184) AlStokes nem mindenhol vannak ám microservice + dockerized cloud-native appok
Bizony vannak olyan NAGYON nagy cégek, ahol jó 20-30 perc egy build (sima build, nem verify). Bárcsak minden ilyen projektet újra lehetne írni, és szétdarabolni, de sajna ez nem realitás.
-
cucka
addikt
Én dolgoztam már olyan helyen, ahol a fejlesztők választhattak gépet, a többségnek valahogy Macbook-ja volt.
Olyan helyen is dolgoztam, ahol nem lehetett választani, a központi IT által előírt olcsó plasztik laptopot kapta mindenki. De valahogy ott is a kulcs technikai emberek meg a felsőbb menedzsment mind Macbook-ot használtak.
Meg voltam már fejlesztői konferencián is, valahogy ott is a többségnek Mac-je volt.Szóval lehet okoskodni, csak kár, akárhonnan nézem, a fejlesztők valahogy valamiért kedvelik a Mac-et.
-
Ezekiell
veterán
De mondjuk egy iOS fejlesztő az már az? Vagy mondjuk piacvezető nordic bank környezetben JAVA fejlesztő az már az? Esetleg egy Expedia checkout fullstack fejlesztő már az?
Csak mert ezeken a helyeken MacBook Pro a standard dev gép, és ez csak pár példa volt. De te biztos jobban tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat külön lapkákat tervezne a Mac gépekbe, illetve leporolják az egyszer már jól bevált Rosettát is.
- Autós topik
- Adobe Lightroom topic
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD A10-7850K Quad Core FM2+ processzor
- i9 10900 Tesztelt! Beszámitok!
- Intel Core i5 10500 - 4.5 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest