Új hozzászólás Aktív témák
-
Cleinor
tag
Én nekem ma hozta meg a póstás bácsi
Eddigi tapasztalatok nagyon pozitívak!!
Fogásra érződik a minőség rajta. Nagyon tetszik! Úgy voltam vele hogy eladom, de ahogy a kezembe fogtam meggondoltam magam!Ha kell prezenter, ha kell távirányító, ha kell lézer, ha kell egér...
Egyszóval lehet jellemezni:
Praktikus
-
vscotina
aktív tag
Én is nyertem!!
kíváncsi vagyok rá, hogy mikor kapjuk meg.
-
Cleinor
tag
Aki hiszi, aki nem, de én NYERTEM EGY ILYET A NYEREMÉNYJÁTÉKKAL!!!!!!!!!!!!!
-
henesa
aktív tag
hö naon baró nem is láttam még ilyet
-
kariad
senior tag
Tök jó ez a tekerhetőség és az a kis dugasz!!
-
Mazsika
őstag
szép egér okos megoldás... de ez ugye azoknak jó akik sokat tartanak előadásokat...
-
Scalpel
senior tag
Azt azért hozzá kell tennem, hogy a feketekép gomb nem arra van, hogy a "főnök egy hülye" benne maradt cuccokat kitakarjuk vele...
De ettől függetlenül jó a cucc, csak rohadt drága. Ennyiből ügyesebbek vesznek egy egeret, meg egy presentert is...
-
Ha kicsit olcsóbb lenne (mondjuk feleennyi
), akkor befektetnék egy ilyen tekerem-csavarom szappanba.
-
64b0r
aktív tag
Jó ötlet, jó megvalósítás, előadástartásra tényleg ideális. Ha 10k lenne 17 helyett, már elő is rendelném.
-
^Clown
addikt
Jó ötlet mellé jó kivitelezés párosul. Ez nagyon ritka dolog! Nekem tetszik!
-
Cleinor
tag
Logitech párti vagyok, és az ergonómikus, íves formákért rajongok de ez még nekem is tetszik, rendkívül ötletes!
-
littlelion21
addikt
Az hogy szép, az túlzás...de hasznos, ötletes.
-
GeniusHU
aktív tag
jól néz ki
-
DeltaPower
addikt
nem rossz kis egér, bár az én kezem az íves kialakítású rágcsálókhoz van szokva, nemtom mennyire lehet kényelmes hosszabb távon ez a megtört alak. a prezenter viszont marha jó ötlet, nem valami kényelmes dolog hagyományos drótnélküli egérrel prezentálni, így nem kell külön prezentert hordani.
az utolsó előtti képen levő laptop nagyon ütős
-
nrgia
őstag
TuTi cucc!
-
Bahama
aktív tag
Ötletes kis kütüyü.
Nem volt már egyszer tesztelve ez a cucc?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ha akarom egér, ha akarom bemutatóeszköz az Icon7 Twister Evolution
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest