Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Bonyolítja a dolgot, hogy térben bedöntve képzeltem el az alfanumerikus részeket, ahogy az ék alakú Logitech Desktop Pro/Comfortokon meg régi MS Naturalokon volt.
Szemből nézve rája alakot (mint az Ergo4000, vagy a topikban szereplő Sculpt izé) elég nehéz lenne kihozni hajlított plateből.
3U meg létezik a KPR készletének szóköz addonjában, gondolom lehet kérni kettőt, 6U és 7U nélkül is. (ha már a magyar addont simán leboltolták a gyártóval.)
De lehet, hogy egyszerűbb lenne vadászni egy Cherry MX 5000-et, de az erősen zsebbenyúlós buli.
-
nyunyu
félisten
válasz
SunMount3r #50 üzenetére
Fotelben hanyattfekve, asztalra tett lábbal, ölbe véve az Ergo4000 jóval kényelmesebb volt, mint a most használt ősrégi Cherrym.
Egyrészt a nagy csuklótámasz távolabb tartotta a billzet alsó sorát a hasamtól, így jobban odafért alá a csuklóm, másrészt meg nem kellett annyira kifele csavarni a csuklómat, mint most.
Persze a hátrány meg az volt, hogy ha a jobb kezemet lekötötte az egerészés, és úgy kellett bal kézzel átnyúlni fórumozás közben a jobb térfélre 2 ujjal pötyögni...(Pár éve már mondogatom néha-néha, hogy kéne egy Natural Mechanix 4000, balra tett numpaddal, csak azóta is lusta voltam megtervezni+megépíteni.
Csak mivel erősen DIY lenne, bőven 100k fölött lenne az anyagköltsége+ilyen-olyan szaki díja (pl. kárpitos a csuklótámaszhoz), és akkor a saját belefeccölendő többtíz (száz?) órámat még nem is számoltam!) -
nyunyu
félisten
A jó öreg csontfehér visszatér
Kedvenc színsémám még mindig.
-
nyunyu
félisten
Egyik kollégám egy ilyet cserélt nemrég MX Verticalra.
Utoljára a NED7000 függőleges egerét nézegettem komolyabban, de az nem tetszett 10 éve.
Viszont nemrég ultrahangozták a csuklóimat, és a jobb kezem rosszabb állapotban van carpal tunnelileg, mint a bal, pedig a zsibbadó bal miatt mentem az ideggyógyászhoz.Úgyhogy el kéne gondolkoznom azon, mire cseréljem a billzet színű mekkmestert.
MX Verticalból viszont nincs billzet színű.
Meg a 240mAh Li-Po akkuja is röhejesen hangzik, francnak van kedve naponta töltögetni. -
nyunyu
félisten
Nem olvastál elég német szakirodalmat.
Vagy az orrom előtt lévő gomberdő címkéje
-
nyunyu
félisten
-
nyunyu
félisten
Létezik magyar kiosztással?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A redmondi óriás ergonomikus szettje se nem tökéletes, se nem mai csirke, de erényei mit sem koptak az évek alatt.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest