Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Steam Deck
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - TCL LCD és LED TV-k
 - E-book olvasók
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Gaming notebook topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Milyen videókártyát?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

gombasm
aktív tag
Az igazi valóban az lenne, ha a windowst valahogyan el lehetne tüntetni és androidos tabletként lenne használható a teljes memóriával a gép.
A windows sajnos nem igazán használható rajta, visszaállítani, nulláról kezdeni meg nem merem, mert többen írták, hogy belehalt a vas ebbe a próbálkozásba...
Nagyon zavar pedig, hogy egy hülye nevű felhasználói fiókkal kaptam, amit megváltoztatni nem lehet; a magyar nyelvet pedig sokadszorra sem tudtam telepíteni, mert megtalálja, elkezdi a letöltést, de eddig csak a 0% -os állapotba jutott, bármeddig is poróbálkozott. Lehet, hogy nem is annyira tiszta ez a windows, amit ráhegesztettek kínai pajtásaink? - 

gombasm
aktív tag
Sajnos a wifi térereje botrányos

Csatlakozom! Ennyire tré wifi modult szerintem nem is volt könnyű keríteni. Két-három méterre távolodva a routertől már felére, még kicsit messzebbre kerülve pedig gyakorlatilag nullára csökken e térerő - ilyet még életemben nem láttam, pedig sok cucc volt már a kezemben, olcsó szarok is tucatjával.
Sajnos ezt egyik tesztben sem említették meg, nem tudom hogy sikerült ezt nem észrevenni. (Valaki említette itt a fórumon, hogy külföldi tesztben valahol ejtettek szót erről.) Ez a tulajdonsága sajnos tulajdonképpen használhatatlanná teszi a tabletet, pedig böngészésre, levelezésre tökéletesen megfelelne.Kérem, hogy akinek esetleg más tapasztalata van - vagyis használható a wifi modul a készülékében - az ossza meg velünk tapasztalatait!

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Windows 11
 - Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Óra topik
 - Delphi programozás
 - MIUI / HyperOS topik
 - Allegro vélemények - tapasztalatok
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Mobil flották
 - További aktív témák...

- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
 - Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
 - Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
 - Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
 - iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt

- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
 - Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
 - (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő