Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vefy
csendes tag
Sziasztok!
Nem szoktam sűrűn hozzászólni dolgokhoz, de most úgy érzem kötelező. A hozzászólásokban javarészt úgy húzzátok le a tabletet hogy nem is volt még ilyen a kezetekben. 2db ilyen tablet van a családban, egyik egy teclast x80h (ennek az elődje) a másik meg egy onda v891. Mindkettő Windows képes (aki ért hozzá akár windows 8.1-et is tehet rá). A meglepő ebben az apró eszközben, hogy igen is jól teszi a dolgát. Mindkét operációs rendszer alatt igen is azt csinálja amit kell.
Más hibája van inkább ezeknek a külföldről érkező kütyüknek. Mégpedig általában igaz, hogy semmilyen frissítés nem érkezik a gyártótól, csak abban reménykedhetünk, hogy vállalkozó kedvű programozók hegesztenek rá használhatóbb android / Windows párost. Illetve az a baj, hogy sokszor a gyártói fórumok (bbs) zártak, illetve kínai nyelvűek, külföldön élők nem tölthetnek le arról az oldalról.
Így sok esetben együtt kell élni a gyártótól kapott android / windows párossal (kínai eszközről beszélünk, az android tele van számunkra haszontalan alkalmazásokkal)
Még 1 hibát fedeztem fel mindkét tabletben, de ez inkább a Windows hibája lesz. Míg Android alatt ha kikapcsolod a tabletet és egy hét múlva vissza, akkor lesz benne erő, hogy a kívánságaidat teljesítse, de Windows-t kikapcsolva nem. Erre még nem találtam megoldást, nyilván valami szoftveres hiba lesz, vagy driver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest