Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Nem lehet, hogy azt a sablont nem csak jéghez lehet használni?
-
SohanHUN
csendes tag
Nekem nagyon tetszett a jég lemez, csak nem lehet tartós életű a sablon, viszont érdekességnek rettentő jó.
-
_Szasza_
tag
Az első videónál, mikor a kínai gyerek irányítja a kukát majdnem lefordultam a székről
-
csaszi72
senior tag
Speciel jobban vennem ha ez a sok cikk szet lenne darabolva. Igy csak kutyafuttaban olvastam el.
Modding allat, nagypapinak megy a piros. Kíváncsi lennék dokik mit szóltak hozzá. Csak rá ne szokjon a LAN partykra is. -
raper
senior tag
A videón látható korát tekintve már idősebb, de a lelkét elnézve még fiatal úr a példa rá, hogy a játékok fiatalon tartják az embert.
-
Kashim
őstag
Szerintem jók ezek a cikkek. Egy kis kikapcsolódás a sok érdekességgel és hülyeséggel.
Azt a házikót amúgy szépen megcsinálták. Maga a forma nekem személy szerint nem tetszik, de a kivitelezés és az anyaghasználat nagyon profi lett. -
rappit4
őstag
válasz
eclipse006 #16 üzenetére
Egyetértek
-
bundilolo
tag
válasz
Klaus Duran #39 üzenetére
A Haas gyártja a legjobb ár/ érték arányú gépeket. Maróknál igazából mindegyik jó, horizontális és vertikális. A 4-5 éves gép már öregnek számít. Pontosak, megbízhatóak, nem vagy alig mennek tönkre, de ami a legfontosabb, hogy vigyázni kell rájuk. Esztergáknál meg hát az SL sorozat, ami kicsit gyengécske, de az új ST-k szuper gépek. Azon öröm dolgozni, szerelni már kevésbé. Ütközni meg persze nem szabad.
-
zseko
veterán
Az a ház nagyon odaver
Kell nekem is egy ilyen
Szemetes így uncsi és nem praktikus, nem tud átjönni a küszöbön, csináljanak repülő változatot
-
-
dezz
nagyúr
Komoly lett ez a ház. Sorozatgyártani is lehetne.
-
szbence25
csendes tag
Mik nincsenek
Személy szerint az önjáró távirányítót részesíteném előnyben, mert valahogy mindig az van otthagyva, ahol épp nem vagyok
Viszont ez az első lépés az álmaim valóra válása felé -
Srodney
senior tag
lenyűgöző minden egyes részlete!
-
Dr_Syrex
senior tag
Hogy mit ki nem találnak mostanság
A moddolt PC azért nagyon ott van.
-
Indy69
aktív tag
Az a távirányítós seprű és szemetes nagyon beteg
,kell
Az a HTPc egy iparművészetei remekmű az is kellene
-
zapok
aktív tag
Ajánlat a topic jobb elnevezésére:
Számtech idióták topikja...
Vagy csak engem néznek hülyének???
-
freemanone
addikt
Az a HTPC nagyon kéne, így egy az egyben!
Minden tiszteletem a munkáért!!!
-
Apika
addikt
A házban komoly mennyiségű munka van, de nagyon szép is lett!
-
Foo
tag
ez eddig a legjobb heti szemle.
-
Endreas
tag
Kína a világ legnagyobb konzolpiaca lesz.. - ez elég várható volt.
Már hogyha lesz kínai változat mindegyikből.. -
Endreas
tag
Tényleg jó a ház!
-
Angel1981
veterán
Nagyon szép mod!
A PS4-et meg még ne kiabáljuk el!
-
musculus
tag
Jó kis cikk, mindig nagyon várom.
Azon gondolkodtam, hogy ennek a cikksorozatnak struktúrája az egész lapcsaládon a leggyengébb, és olvasás közben valahogy egészen más érzést kelt, mint a többi cikk.
Ha legalább a tucatnyi rövidhír egymás után következne, és csak utána a hosszú, fényképes modding, már az segítene.De mondom, csak gondolkodtam, szubjektív a dolog, lehetséges megoldást is csak a konstruktív fórumozás jegyében írtam.
-
plman
tag
A jég lemez az egy hatalmas baromság szerintem. Csakúgy mint a távirányítós törlőrongy, és a pohártartó vagy mi a fene.
-
JanR
addikt
Na mondom végre valami notebook-s hír, szemezgetek belőle, erre sok "értelmes" dologról szól a cikk
Az viszont sajnálatos, hogy a Cisco eladná a LinkSys-t, mert szeretem a termékeiket
-
eclipse006
őstag
Hülyeségek tárháza...
-
merkucyo
aktív tag
Csak pár éve töltöttem a második X-et , de ehhez az UpperCup-hoz máris túl öreg vagyok
-
kolmi93
tag
egy vízszintes fagyasztót keríthettek volna szerencsétlen lemezhez
, bár a zene úgy is csalódás...
-
Az a ház
-
ADAMEX
csendes tag
Pohártartós iPhone? Biztos kellemes lehet írni rajta, miközben csavarja ki a kezedből a telefonodat a 3 dl latte macchiato.
De mivel Starbucks + iPhone így tuti siker a hipster subkultúrában -
Murphistic
aktív tag
A mod tényleg nem semmi. Amúgy tippre egy kis 5-ös robot fílingje van a Rövidzárlatból.
-
Láttam már videót olyan szemetesrobotról (nem, nem Androidra gondoltam
), ami alá gurul és elkapja a felé repülő szemetet. Ez a távirányítós változat elég divatjamúlt már
-
Mappa
addikt
azt a modding házat simán eltudnám képzeli a következő generációs xbox konzolnak
-
Alchemist
addikt
Távfelmosó: "robotfóka" - mondták volna rá a seregben...
Az alu ház és a lelkes nagypapa szívderítő látvány!
-
HuMarc
veterán
A modding nagyon jól néz ki, az érdekességek közül a felmosórongy poén (leszedve a felmosórongy részt, gondolom, átalakítható kisautóvá, ami érdekessé teszi a dolgot), a többi nem nagy szám. A Beagle ebook olvasó is tetszik, de ez már túl fapados... Egy akku, USB, talán WiFi simán belefért volna, 50$ körül... Aki tud ilyet, linkelheti
Egyébként színvonalas cikk, mint mindig
Szeretem a Heti Szemlét.
-
ledgeri
nagyúr
Az a ház a többlépcsős nyers állapotában bejövős..
-
shteer
titán
ennyi
-
klepto
addikt
Én "bakelit" gyűjtő, rajongó, sőt; imádó vagyok, de ez a jéglemez nagyon nem győzött meg...
A sablont hányszor lehet felhasználni, illetve más anyag használható-e hozzá a vízen kívül (pl. olvasztott csoki, amit szintén fagyasztás után, le lehet-e játszani?
Szóval érdekességnek nem rossz, főleg ha a sablon hosszú életű; de nem egy nagy eresztés a végeredmény, a videó alapján -
bundilolo
tag
Számomra külön öröm, hogy Haas géppel készítette a házat.
-
borbastomi
csendes tag
Gyönyörű lett az a ház. Grat a készítőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egyes japán kütyük még mindig meg tudják lepni az embert, ahogy az igényesen kivitelezett fémipari modok is.
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest