- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Mini PC
- ZIDOO médialejátszók
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóhifi
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
gergo0007 #18 üzenetére
teljesen másról van szó. nem akartam, belebonyolódni előbb járt a billentyű, mint gondolkoztam. de akkor megteszem.
1. nem a vizsgáló kamionnal van a bajom. az jó dolog, persze. az adakozás, támogatás is.
a móddal. az adakozás akkor adakozás, ha névtelenül történik.
az összes ilyen dolog, amikor a képen rajta van a kamera, a kamerában a fotós aki a képet készíti. szóval marketing.tehát:
az adakozást hívjuk adakozásnak.
a marketinget, imázs építést pedig annak.persze, hogy jó dolog, és minél több ilyen kéne. csak nem így tálalva. így képmutató, és nem őszinte, mégha másképp is akar látszani.
nézzünk egy másik példát, ami kicsit ilyen, de mégsem az.
demján vagy a csányi alapítvány. magukat mutogatva, előtérbe tolják magukat, hiszen a nevükkel van fémjelezve. de ezzel viszont, mivel a nevükkel van fémjelezve, így mások is bizalommal utalnak a számlára.azért nem akartam belebonyolódni, mert az okoskodásom melet sok érvet fel lehet hozni, de akár sokszor annyit ellen.
arra akartam csak célozni, (kicsit rosszul), hogy az egész adomáynsozósdi,a körítés kicsit hamiskásan cseng.2. a környezetvédelmi duma belekeverése.
totál más téma, de valahogy beugrott képmutató párhuzam. csak ott még "szebb" a dolog. az egyik csúcsa a hetekben agyoncsámcsogott, felújított istenhegyi úti mol benzinkút. hogy az mennyire zöld. a felhasznált anyagok, az energiaellátása, stb. közben benzint árul.
a 2 dolognak, amiről beszéltem, látszólagosan semmi közük egymáshoz. de nagyon mélyen ugyanarról a tőről fakad. jószándékot sugallva a felszínen, belül ott a dollárokat, forintokat számolgató képmutatás.
szerk:
"Ez utóbbi segítség a jászfényszarui Samsung-gyár dolgozóinak kezdeményezése volt, amelynek keretében gyűjtést szerveztek a gyár alkalmazottai, és ehhez csatlakozott a Samsung vezetése is,"
ez a rész már kicsit más.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
agyrákkal a mellrák elleni küzdelemért. ja.
nekem a klasszikust juttatta eszembe:
- mivel lehet meglőzni a májrákot?
- ???
- tüdőrákkal...és hogy teljesen letudjam a mai napi bunkóság adagomat:
este elfelejtettem bekapcsolni minden villamos fogyasztót, mert állítólag elektromos népszavazás volt az esőerdők ellen, vagy mi...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
ph Merítés a koreai gyártó magyarországi jótékonysági programjaiból.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest