Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
Átfogalmazom, ahogy az idő engedi. Az alja fém.
Sajnos nagyon vékony fém. Tettem rá grap-padot, sajna egy fokot nem segített a történeten, cserébe kellemetlenül forró, így combon tartani nagyon nem ajánlatos.
Létezik hőcső, beszerezhetetlen, illetve irreálisan drága, ahogy néztem 1db cső 8000ft kínából, 2db kellene... + 1db ventillátor 15000ft, és még nem számoltunk az ívrehajtással, olcsóbban és kényelmesebben kijön, ha megveszem a dedikált szériás hűtést, és átalakítom.haiiro_o: gondolkodtam rajta, de egy dolog miat vetettem csak el, hogy így ha úton van a gép akkor szinte szénné fő a rendszer. Csak otthon, vagy munkahelyen használható, illetve eladáskor ez egy nagyon negatív dolog, ha ilyen szintű modding van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- sziku69: Szólánc.
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Suzuki topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest