Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
 - Milyen videókártyát?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Steam Deck
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - TCL LCD és LED TV-k
 - E-book olvasók
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

Miert? Semmi baja a reginek (abszolut karcmentes es 5 honapig folyamatosan stress teszteltem zart tokban es tok nelkul is es nem adta semmi jelet annak, hogy az akku rosszalkodna). A regire felmegy KitKat, mert ot nem zavarja, hogy nem a legfrisebb az OS, mint engem

Ez a tuzveszelyesseg amugy nem azt jelenti, hogy minden y01es tablagep felgyujtja a hazat, hanem azt, hogy van minimalis eselye annak, hogy egyes (tehat nem mind!) igen.
Ha 5 honapnyi kemeny gameles (hdmi-n keresztul, folyamatosan! toltore dugva) utan meg be sem barnult a hatlap, akkor szerintem az azt jelenti, hogy rendben van a dolog.
Azt meg ne is emlitsuk, hogy mas gyartonal is fordult ilyen elo, de ok szepen besoportek a szonyeg ala es elkonyveltek izolalt, egyedi esetnek...
Meg az OTA 3.0nal jelentett hiba sem jott elo, pedig honapokig azzal ment! (Tobb embernek az a frissites leegette a hangszorot)
Szoval kap egy alaposan letesztelt 100% mukodo peldanyt egy kitudja melyik frissites fogja kinyirni peldany helyett

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
 - BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
 - LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
 - Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest