Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Jó, elismerem, egy hibrid winyónál már biztos nem rossz, ahol 4,5 gigát nem tart 3-4 percig (kis fájlok esetén tovább) átmásolni. (amúgy hiába változtatod meg arra a partícióra a temp mappa helyét, mert másolja, nem pedig áthelyezi, tehát ugyanúgy idő).
Egyébként miért kellett törölni? Fejlettebb író progikban már be lehet állítani, hogy az írás végeztével törölje a kiírt fájlokat. Én még sosem használtam, mert mi van, ha épp a lezárásnál rontja el a lemezt, vagy mittudomén aztán buktam a kiírandó cuccot is, de valakinek biztos hasznos feature.
Amúgy találtam egyszer egy olyan registry hacket, amivel be lehet állítani, hogy ne másolja, hanem áthelyezze a temp mappába, így ha arról a partícióról írsz, amelyiken a temp mappa van, akkor nem kell végigvárnod, míg átmásolja, hanem szinte azonnal írja is. Hátránya, hogy a fájlok eltűnnek az eredeti helyükről.
Mondjuk a Windows 8-ban már esélyes lehet a használatra. Addigra talán beállítható opció lesz és ezen felül még kezeli majd az ISO és IMG mellett a BIN, CUE, NRG és MDS képfájlokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest