Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer
üzenetére
Az oktatás mindig is kereste a helyét. Magyarországon főleg a változó ideológiák követése okán.
De nem arról van szó, mindenkinek magasan kvalifikált embernek kell lennie. Jó lenne, de ez ma álom kategória. Inkább arra kellene törekedni, hogy az első 8 osztály vérére írástudó gyereket neveljünk. Ír, olvas, értelmez és számol. ÉS megtanul gondolkodni. Nem a poroszos lexikális műveltség, hanem a gondolkodás irányába terelve a tanítást. Lehetőleg fel tudja ismerni, ha marhaságokkal akarják etetni.
Most azért nagyon jól látszik, nem ebbe az irányba tanították az emberek többségét. Ezért született a bejegyzésed, ha jól gondolom.Néhány napja tankoltam. Az előttem fizető nyugdíjas elmondta a kutasnak, hogy azért tankol a legjobb minőségű benzinből, mert 100 kilométerenként egy liter benzint spórol meg vele. Az épületből kifele menet láttam az autóját az emberünknek. Nem mai darab, jól karbantartott 20 év körüli járgánynak tűnt. Elkezdtem gondolkodni miért vesz drága üzemanyagot. Anyagilag nem éri meg, akkor miért?
Egyetlen lehetséges választ találtam. Az egy liter megtakarítással jobban kíméli a környezetet, mint a pénztárcáját. Ezt a gondolkodást nem nehéz átadni az utánunk jövő generációnak. Persze akkor, ha valóban felismerjük a szlogeneken túl is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Last Epoch
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi