Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
Brandynew #1787 üzenetére
Transmission a másik ami nem érdekel, mert a router magától leszedi. Szerintem az egyik leghasznosabb fejlesztésünk az RSS olvasó. De egy microsoft RDP-t biztos nem engednék ki.
Én mindenkit tolok a vpn felé mert beállítani nem bonyolult, sebessége bőven elegendő egy fhd stream továbbítására is (20-25 mbps). És azért mégiscsak biztonságosabb. Nem kell minden egyes szolgáltatásnak külön portot nyitogatni....
Ftp-nek azért vannak sebezhetőségei és ha nem passzív ftp-t használ valaki akkor a port is valószínű, hogy a gyári 20,21-es porton. És tele van a net próbálkozó botokkal ahog, a dropbear ős olyamatosan jelenti a sikertelen próbálkozásokat a 22-es porton ssh-ra. Persze lehet port nyitás helyett port forward, és akkor a botokat kivédte az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem terveztem blogbejegyzést írni, bemutatóra pedig pláne nincs időm sajnos, viszont többen is megkerestek a gyári...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest