Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
nekem is jelentek már meg írásaim, sőt, olvasni is szoktam, mégsem érzem a késztetést, hogy nekiálljak egy hír alatt osztani az észt. nem, nem kerülte el a figyelmemet, hogy írtál a chip magazinba, amire direkt nem akartam kitérni, de elég messze volt az újságírás Mount Everestjétől. neked ellenben elkerülte a figyelmedet, hogy több ponton leírtad, te hogyan csinálnád (szerinted) jobban ugyanezt, én pedig erre hivatkoztam, azt sehol nem mondtam, hogy jobb újságírónak tartod magad. és szeretném kiemelni ismét annak a fontosságát, hogy egy hírről van szó, nem egy címlapos cikkről, elemzésről, aminek az elkészítésére nyilván több ideje van az embernek.
nyilván bárki kritizálhat bármit, mert erről szól ez a csodálatos internetnek hívott médium, csak kérdés, hogy mennyire megalapozott az adott kritika. véleményt persze lehet formálni, mint olvasó, csak hát arról tudjuk, mit szoktak mondani...
-
Pontosan miket publikáltál a Chip magazinban? Amúgy amit itt művelsz az kb puszta kötekedés semmi más. Ez egy apró hír, nem címlapos cikk. Senki nem kíváncsi erre szerintem rajtad kívül és ezért színvonaltalan a PH fóruma, pontosan ezért, amit itt művelsz. Idejössz kioktatsz egy régi tagot itt és te vagy a valaki.Anyukám szerint messziről jött ember..többit tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Noctua NH-D15S Chromax Black CPU Hűtő!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független megkímélt
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest