- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- Vélemény: érdeklődők lehetnek, de nem valószínű az Intel értékesítése
- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Elég ocsmány lett szegény, bár a talp és a fogantyú nélkül annyira nem durva a helyzet...
Remélem anyagminőségben fejlődtek a Milo szériával, mert az ML03 annyira fos olcsó hulladék anyagból volt, hogy majdnem kivágtam a kukába.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Sanchez638
addikt
Nekem sokszor az a bajom ezeknél, hogy hdd-re tervezik. Max 2db-ra, amik meg többet is fogadnak azok meg drágák..
Számom az adatlapomon.
-
hypno skate
senior tag
Nekem pl a koncepció tetszik, (még ha spóroltam volna pár centit, akkor is)
Kifejezetten üdítő, hogy végre mernek emelőkártyát használni (gyárilag és nem suni tutning jelleggel) és nem a LP videokártya vagy az integrált között kell választani, hanem a mai 30+ cm-es szörnyek is elférnek benne.Persze hogy egy HTPC-hez mi a bánatnak hordozó fül, az rejtély
[ Szerkesztve ]
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
Kékes525
félisten
Nem olyan rossz, de én megvagyok elégedve a Cooler Master HAF_932_Advanced házammal.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
canniball
nagyúr
válasz Jim Tonic #19 üzenetére
Ízlések és ficamok. Van aki szerint a HTPC erősítő méretű (lsd. shteer), van aki szerint kb. akkora alapokra épülő de slim ház a nyerő (így pl. a cikkben is szereplő Milo szériára szavaz), más meg mITX gépet akar (lsd. te). Ez teljesen szubjektív.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
nagyúr
válasz canniball #15 üzenetére
Mármint, hogy ez nem HTPC. Régóta filózok rajta, hogy kellene egy, lassan el is jön az ideje, és mini ITX házba fogom rakni. Viszont nálam nem így néz ki egy ITX HTPC (ezt a sok rövidítést ).
[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
törölt tag
műanyag előlapja és szögletessége miatt max valami nem látható helyre tenném: cipős szekrény, gardrób teteje...meredek hogy HTPC-kategóriában jegyzik ezt a házat.
-
shteer
titán
Se nem szép, se nem praktikus. HTPC-nek olyan ház kell ami jól mutat a házimozi erősítő mellett
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
bambano
titán
jaja.
nekem egy csomó szerverem router/tűzfal feladatokat lát el, esetleg más, egyszerű, kis vinyó igényű feladatot (pl. dhcp szerver) szerteszéjjel a megyében. ha bedöglik, akkor a javítás idejére egy ilyen házban egy mini itx alaplapos cucc teljesen megfelel. fontosabb, hogy ne szakadjon le a derekam, mikor odaviszem, mint hogy hány vinyó fér el benne. mini itx méretben asrocknak is, asusnak is, supermicronak is van akár 4 ethernet kártyás, távmenedzselhető alaplapja. felkapom, mint plázacica a ridikült, bevágom a kocsiba és boldogság van.c2750-es avotonos alaplapokra vertem a nyálam, de azok indokolatlanul drágák.
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Graphics
Jómunkásember
Nem annyira olcsó.. én ezt a tudást megvettem 4 ropiért nemrég... oké fogantyú nincs...
Amire nem tért még ki a hír, hogy LP kártyákat fogad
Azonkívül az elejét kár volt elcseszni ilyen formai bravúrokkal
Ja és amit én vettem az ezt tudja
35*36*9cm , tehát kisebb is, TFX méretű tápot fogad, és mATX lapot... Nem tudom a SilverStone mit gondol, ez iszonyat merész árazással dolgoznak....
@bambano: és húzod hozzá a hosszabbítót, vagy aggregátoros napelemes kivitel lesz? Szerver az 0-24 nem?
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
DigitXT
nagyúr
És mi "mindent" tud?
-
nagyúr
Hát ez meg mi a f....enétől lesz HTPC ház?
#2:
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
bambano
titán
köll. jó kis hordozható szervert építek belőle...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
szabi__memo
nagyúr
Ocsmány. Ennyiért meg főleg
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Autós topik
- Diabetes - Cukorbetegség
- Valami készül...
- Spórolós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád