Hirdetés
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megmutatták magukat az ASUS Radeon RX 9070 XT és 9070 VGA-i
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Elég ocsmány lett szegény, bár a talp és a fogantyú nélkül annyira nem durva a helyzet...
Remélem anyagminőségben fejlődtek a Milo szériával, mert az ML03 annyira fos olcsó hulladék anyagból volt, hogy majdnem kivágtam a kukába.
-
Sanchez638
addikt
Nekem sokszor az a bajom ezeknél, hogy hdd-re tervezik. Max 2db-ra, amik meg többet is fogadnak azok meg drágák..
-
hypno skate
senior tag
Nekem pl a koncepció tetszik, (még ha spóroltam volna pár centit, akkor is)
Kifejezetten üdítő, hogy végre mernek emelőkártyát használni (gyárilag és nem suni tutning jelleggel) és nem a LP videokártya vagy az integrált között kell választani, hanem a mai 30+ cm-es szörnyek is elférnek benne.Persze hogy egy HTPC-hez mi a bánatnak hordozó fül, az rejtély
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Nem olyan rossz, de én megvagyok elégedve a Cooler Master HAF_932_Advanced házammal.
-
-
törölt tag
műanyag előlapja és szögletessége miatt max valami nem látható helyre tenném: cipős szekrény, gardrób teteje...meredek hogy HTPC-kategóriában jegyzik ezt a házat.
-
shteer
titán
Se nem szép, se nem praktikus. HTPC-nek olyan ház kell ami jól mutat a házimozi erősítő mellett
[ Szerkesztve ]
-
-
bambano
titán
jaja.
nekem egy csomó szerverem router/tűzfal feladatokat lát el, esetleg más, egyszerű, kis vinyó igényű feladatot (pl. dhcp szerver) szerteszéjjel a megyében. ha bedöglik, akkor a javítás idejére egy ilyen házban egy mini itx alaplapos cucc teljesen megfelel. fontosabb, hogy ne szakadjon le a derekam, mikor odaviszem, mint hogy hány vinyó fér el benne. mini itx méretben asrocknak is, asusnak is, supermicronak is van akár 4 ethernet kártyás, távmenedzselhető alaplapja. felkapom, mint plázacica a ridikült, bevágom a kocsiba és boldogság van.c2750-es avotonos alaplapokra vertem a nyálam, de azok indokolatlanul drágák.
[ Szerkesztve ]
-
Nem annyira olcsó..
én ezt a tudást megvettem 4 ropiért nemrég... oké fogantyú nincs...
Amire nem tért még ki a hír, hogy LP kártyákat fogad
Azonkívül az elejét kár volt elcseszni ilyen formai bravúrokkal
Ja és amit én vettem az ezt tudja
35*36*9cm , tehát kisebb is, TFX méretű tápot fogad, és mATX lapot... Nem tudom a SilverStone mit gondol, ez iszonyat merész árazással dolgoznak....
@bambano:
és húzod hozzá a hosszabbítót, vagy aggregátoros napelemes kivitel lesz? Szerver az 0-24 nem?
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
És mi "mindent" tud?
-
Hát ez meg mi a f....enétől lesz HTPC ház?
#2:
-
bambano
titán
köll. jó kis hordozható szervert építek belőle...
-
szabi__memo
nagyúr
Ocsmány. Ennyiért meg főleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Milo sorozat legújabb, ML08-as tagja még a méretesebb VGA-kat sem veti meg.