Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TTomax

félisten

válasz Abu85 #496 üzenetére

Tökmindegy,de ha AMD-vel akarsz 3Dben játszani akkor meg kell venned a szemüveget kifizetve az nv féle sarcot,aztán vehetsz még 50-80 dolcsiért keretprogramot,azt amit az nv driverböl tud...Tehát gyakorlatilag kétszer fizetsz,és a végeredmény is lehangoló,mert kb csak a nagyon fanatikusok költenek ennyit,ezért a keretprogram készítői közelébe sincsenek annak a támogatásnak amit az nv kínál.Gyakorlatilag ez odavezetett,hogy minden értelmes ember akinek igénye volt a 3Dre már nvre állt... Nem fogják kukázni az egész cuccot ha jön a win8,mert drága volt,és bizony az nv meg továbbra is nyújtani fog ilyen-olyan haszontalan szolgáltatásokat amivel árulhatja a cuccait.
    Egyébként mivel a célvásárlói réteg elég vékony így én itt nem is várok árversenyt,még akkor sem ha az MS nativ támogatást akar kínálni a win8al .. azzal a win8al ami szerintem bukni fog a 3d se menti meg...
    Az Nv lezárja a 3Dt?Persze,hiszen egy rakat pénzt öltek bele,én is ezt tenném,gyanítom még így se nagyon termel nyereséget.
    A gond ott van,hogy az AMD nem kínál semmit,az nv megint belelógatja kezét előre ezzel kiépítve előre a vásárlói réteget.
    Így volt a fizikszel is ami már kilyukadni látszik.Előbb- utóbb az 3D vision is ide fog jutni nem kérdéses,a kérdés csupán annyi,hogy mennyi borsot törnek addig a felhasználok orra alá,akik megunva nem fognak erre költeni.
    Az egésszel az a baj,hogy egy olyan spirálra került amiből nagyon nehéz kitörni...

Új hozzászólás Aktív témák