Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Tökmindegy,de ha AMD-vel akarsz 3Dben játszani akkor meg kell venned a szemüveget kifizetve az nv féle sarcot,aztán vehetsz még 50-80 dolcsiért keretprogramot,azt amit az nv driverböl tud...Tehát gyakorlatilag kétszer fizetsz,és a végeredmény is lehangoló,mert kb csak a nagyon fanatikusok költenek ennyit,ezért a keretprogram készítői közelébe sincsenek annak a támogatásnak amit az nv kínál.Gyakorlatilag ez odavezetett,hogy minden értelmes ember akinek igénye volt a 3Dre már nvre állt... Nem fogják kukázni az egész cuccot ha jön a win8,mert drága volt,és bizony az nv meg továbbra is nyújtani fog ilyen-olyan haszontalan szolgáltatásokat amivel árulhatja a cuccait.
Egyébként mivel a célvásárlói réteg elég vékony így én itt nem is várok árversenyt,még akkor sem ha az MS nativ támogatást akar kínálni a win8al .. azzal a win8al ami szerintem bukni fog a 3d se menti meg...
Az Nv lezárja a 3Dt?Persze,hiszen egy rakat pénzt öltek bele,én is ezt tenném,gyanítom még így se nagyon termel nyereséget.
A gond ott van,hogy az AMD nem kínál semmit,az nv megint belelógatja kezét előre ezzel kiépítve előre a vásárlói réteget.
Így volt a fizikszel is ami már kilyukadni látszik.Előbb- utóbb az 3D vision is ide fog jutni nem kérdéses,a kérdés csupán annyi,hogy mennyi borsot törnek addig a felhasználok orra alá,akik megunva nem fognak erre költeni.
Az egésszel az a baj,hogy egy olyan spirálra került amiből nagyon nehéz kitörni...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A GTX 680 és 670 után most itt a GTX 660 Ti, melynek ASUS DirectCU II TOP kiadása járt nálunk.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Mikrotik routerek
- Politika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest