Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cyberpunk
félisten
Nekem a vége 4,2 az alaplap miatt. Sok mindent nem kell állítgatni. Itt a logouton is van tuning sgédlet hozzá. Ha könnyebb erősebbet venni, de minek ha kis tuningal ott vagy.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cybertrone #468 üzenetére
#460:-ban mást állítanak.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cybertrone #466 üzenetére
Nem, de feljebb volt emlegetve a BF3 mint GTX580-on nagyon lassú. Jó tuningos 580-al kéne összeereszteni őket. Rendesen aláfeszelve.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cybertrone #463 üzenetére
Menj a topicjába a kéréseddel szerintem. De én teszt nélkül is megmondom melyik a jobb. Hát persze hogy az ATI.
Egyébként meg BF3-hoz.
Lehet kövezni, de én itt nem látok akkora különbséget. Gondolom rossz a teszt. -
Cyberpunk
félisten
Hát senki nem állította hogy Full HD-ban kimaxolva 50 fps-ed lesz.
Csak mint áthidaló megoldásként gondoltam rá. Amíg megjelenik a GTX680. Persze nem nekem. Én elvagyok a kazán 470-el is. A mai konzolportok tengerében meg főleg nem érzem a késztetést egy komolyabb kiadásra. Max egy visszafogottabb fogyasztású kártya kéne a 470-es teljesítményével minimum.
-
Cyberpunk
félisten
De nem az a gyári órajele. És itt a pont. Bizonyára lesz belőle majd gyári OC-s verzió ennél magasabb órajelen. Viszont a GTX580-ból is szép eredmények előcsalogathatóak. Persze semmi sem garantált. Persze kis mértékű 100-150MHz core órajel az nem probléma egyiknek sem. Szerintem.
-
Cyberpunk
félisten
Olcsóbb attól függ hol veszed.
Kiforrottabb kétségtelen. Mondjuk neki már van kis időelőnye.
Kevesebbet fogyaszt. Hát a grafikont elnézve minimális a különbség a két kártya között. De ja kevesebbet, viszont idle-ben a Radeon a jobb.
Használttal meg egyetértek.nVidia párti vagyok amúgy meg.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cybertrone #389 üzenetére
Ja úgy lesz. Ha nem akkor fizetek egy sört.
#390: Hát igen a versenynek nem tenne jót az kétségtelen. Ezzel még a fanboy-ok is egyetértenek. De a probléma első forrása a konzolok. Amíg ott nincs innováció addig PC-n sem. És ez is tény. Sajnos.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Turbolada II #387 üzenetére
Addigra már kint lehet a Kepler is, feltéve ha egyszer megjelenik.
-
Cyberpunk
félisten
Teljesítmény rendben. Ez szerintem alap. Annyival azért nem gyorsabb, hogy ha nekem GTX580-as lenne rohanjak érte a boltba. 3GB vRAM nem nagy ügy látunk már ilyet. Eyefinity nagyon szép, hogy van bár amennyire elterjedt keveseket érint.
Cybertrone: Távol álljon tőlem, hogy kérdőre vonjalak. Csak feltűnt hogy mást állítasz a tesztben leírtaknál. Persze játékfüggő a dolog van ahol szépen megy, van hol nem annyira. Én szerintem legalább is.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cybertrone #375 üzenetére
Nos itt a tesztben mást mondanak. Innét vettem ezt a 16%-ot nem hasra ütés volt.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cybertrone #373 üzenetére
Ja driver kérdése tudom.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Turbolada II #371 üzenetére
"sokkal innovatívabb"
Miben? Abban a 15-16% + teljesítményben?
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cybertrone #332 üzenetére
Persze én sem vennék boltból 180-200k ért értelem szerűen.
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz
planbmokus #325 üzenetére
És szívatod magad a CF-el. + fogyasztás meg zaj ártalmak.
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cybertrone #191 üzenetére
Na az már barátibb ár.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cybertrone #185 üzenetére
Hol és mennyiért veted a 7970-est? Persze ha nem titok.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cybertrone #183 üzenetére
Apropó kicsit off, de neked nem GTX580 SLI-d volt?
-
Cyberpunk
félisten
Persze ár/értékben sosem lesz nyerő, de azért elég horribilis az ár azt be kell látni. Persze erre a gazdaság mélyrepülése is rátesz.
Nos CF-nek meg mehet mondjuk három 24"-os monitorhoz. Nem tudom ki venne 1920x1200-ba két ilyen szörnyet.
Aki a csúcsokat akarja az inkább 6990 CF-et épít. -
Cyberpunk
félisten
Jó lett a cikk a szokásos alapos és színvonalas írás.
Még csak átfutottam rajta majd később átolvasom alaposan. Nem rossz így elsőre a kártya. Gondolom a driver-ek alakulásával gyorsulhat még rendesen.
De az árra az valami horribilis, annyival nem veri a GTX580-ast ami indokolná ezt az árat 180k. +15-16% ért hát.
Cf-ben viszont szépen mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged