- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Milyen alaplapot vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brae
őstag
Az én titánomnak kényelmes 300/600 volt beleégetve a BIOS-ába általam, szintén gyári hűtéssel. Mondjuk szvsz a Leadteknek volt a legjobb gyári hűtése. Bartonom nekem sem volt soha, mondjuk nem is vágytam rá, viszont anyám gépe hűen őrzi a régi korok szép emlékét (Asus A7S333, 1700+ elsőszériás Palomino) és ami a legjobb, hogy napi használatban van ez a gépsárkány már lassan 9. éve és tökéletesen ellátja a dolgát. (net, ofisz)
-
Brae
őstag
1600+ Palomino (1400mhz) közel sem hajtotta ki belőle teljesen a szuflát. Nekem 1700+ TBred B JIUHB@2400mhz~kb. 3200+ Barton szint mellett tolt 14000 körül drivertől (Detonator 50.xx előttiek dobták a legtöbb pontot) függően, és ettől jóval erősebbek voltak a bőven 3 giga fölé húzott 800mhz-es fsbs P4-ek. Dúrván húzott Athlon 64-el meg akár a 20k pöttyöt is meg lehetett csípni.
Egyébként nekem egy Leadtek Ti4200-am volt, nagyon szerettem azt a kártyát -
Brae
őstag
Gyönge, 7-8 év múlva egy teszkós, ósanos celeronos gép integrált grafikával fogja hozni ezt az eredményt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest