- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
ádikácska
aktív tag
ez a fehér olyan cukcsi lett
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
shtml
őstag
Az én monitorom szép tükröződésgátlós, de a keret csillogó fényes műanyag. Nem túlzottan vigasztal, hogy nem a panelen, hanem a kereten csillog az ablak és minden egyéb.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
ddekany
veterán
Az a "hagyományos műanyag" bevonat is egy tükröződés gátló, aminek az a lényege hogy véletlenszerű irányba szórja a fényt, de ezzel sajnos csökkenti a megjelenített kép látszólagos kontrasztját/élénkségét is. A csillogó felületes megoldás (glare) meg nem, ettől lesz dögösebb a képe. Viszont akárhogy igyekeznek még mindig lehet benne fésülködni, szóval nekem nem érné meg. Ja, és laptopot sajnos már szinte nem is lehet kapni olyat, ami nem glare... asztali monitornál meg pont fordítva.
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
"vastagsága kevesebb, mint 25 mm"
Hogy ez miért olyan fontos mindig... néhány cm alatt már tök mindegy. Vagy van olyan szabály, hogy "minél vékonyabb a monitorod, annál nagyobb a farkad"?
-
Motion_Blur
félisten
22-es rulz
19-es LOLStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
edipqe
senior tag
én csak arra a titkárnore vagyok hajlandó a jovoben rámászni aki rendelkezik az ultra noies monitorral!
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
addikt
Mi ez az új hóbort az üveggel? Tán nem kellene a tükröződésgátlás, ha hagyományos (nem tudom milyen) műanyagból állna a monitor "eleje".
Apám is nemrég vett egy notebookot, ugyanez a csilivili dizájn. Kár, hogy ha fekete a háttér, akkor jó fésülködőtükörnek is.nofene
-
v.tom
őstag
Ez a virágos cucc igen szexi lenne az irodában
-
erdoke
titán
HG-nek muszáj olcsóbbnak lenni vagy extrát kínálni hasonló áron, ha el akar adni valamit. Vagy megelőlegezni jó sok pénzt az arculat javítására, hogy az átlagember az Acer-rel egy kalapban gondoljon rá (amit mi megteszünk, de Blúfis-Mistral János nem).
A legjobb aláírás a héten
-
Jajj de cukimuki édibédi ez kis pinky moncsi
-
shtml
őstag
Nem nélkülözöm ezt az információmorzsát, csak hát azonos méretben, minőségben és árban egyes gyártók rá tudják tenni a monitorra a DVI-t, más gyártók pedig nem. Pl. belépő szintű 17 collos (5:4) Aceren nincs DVI, az ezzel azonos méretű és kicsit olcsóbb Hanns.G-n van. MIközben a minőség azonos.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
1010
őstag
ez a karikás talap valahogy nem az igazi
-
Versus
senior tag
Esetleg a cikket el is lehetett volna olvasni a szép színes képek nézegetése előtt.
Premium Vintage
-
edipqe
senior tag
miért kellett a nem is rossz designt azzal az alsó hangfalcsikkal elcseszerinteni
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
Geller72
veterán
..nemtom, nem láttam árakat..most akarom monitort venni..19" 39k körül, vagy dobjak hozzá egy tizest és akko 49k-ért 22"??
Nos? -
HavocS
senior tag
Mondjuk támogat a monitor 4:3 átkapcsolást... így megbocsátható a csak analóg csati.
-
erdoke
titán
-
Chrys_
addikt
Volt itt az oldalon az előbb egy LG monitoros cikk, de levették. Ott is fel volt tüntetve, hogy hardware-esen támogatja a 16:10-től eltérő felbontásokat. Ez annyit jelent, hogy beállítok 1280x1024-et, és két sötét oldalsó sáv mellett mindenféle trükk nélkül menni fog a Battlefield2 ? Mert most egy 21"-os Sony CRT meg egy Samsung 226BW van a gépre kötve, hogy CLONE mód esetén (ahol a CRT az elsődleges monitor) tudjak a samun játszani (szólóban a Samsung nem ette meg a BF2-t). Kipróbáltam az indítósoros trükköket de nálam nem működtek, mindig kilépett a játék elején. Ha igazam van, akkor egy ilyen monitor lenne a legjobb megoldás (és viszlát CRT).
[ Szerkesztve ]
-
shtml
őstag
Szerintem szánalmas, hogy az olcsóbb monitorokat szándékosan lebutítják a DVI bemenet elhagyásával - csak azért, hogy széthúzzák a termékskálát. Ez mondjuk az Asus alaplapjaiban is egyre inkább zavar, ezért is kezdek átállni Gigabyte-ra, bár ez itt off.
A virágmintás monitort meg addig nem vagyok hajlandó megvenni, amíg illatos rózsaparfümöt nem mellékelnek hozzá (a már említett méhecskék mellett, persze.)
-
simonzé
addikt
Bárcsak meleg lennék, akkor tetszene a virágos. Ez a webcam mozgatható? Mert ha pl magamhoz állítom be a monitor dőlésszögét, akkor az asszonyból skype-on csak a hajhagymái látszanak a kép alján, meg némi plafon.
A kiscsajank meg megvettem volna a fekete monitort, meg egy rózsaszín neoluxot. És megmondtam volna neki, hogy tud vele rózsaszín hátteret beállítani.
I don't fit in. I fit out.
-
diegho
nagyúr
ilyen virágosat kell vennem, ez nagyon kemény, mellé egy rózsaszín ház és kész is a trendy gép
amúgy mikor szomszédna kellett gépet összeraknom (16 éves kiscsaj) kérdezem milyen színű legyen? Fekete vagy fehér? Esetleg tudok rózsaszínt is, de az elég drága lesz. Naná hogy rávágta, neki rózsaszín kell
[ Szerkesztve ]
-
Csyppa
senior tag
Nekem erről a virágos monitorról egyetlen egy "szó" jutott eszembe: LOL.
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
-
törölt tag
Nekem sem tetszik, mert a virágoson nincsenek méhecskék. Hiányoznak róla.
[ Szerkesztve ]
-
Stiky
senior tag
És mivan ha sztem zsír a fehér monitor és a kamera is jóljön, de nemkénének azok a szivecskék?!
Mod: *virágok
[ Szerkesztve ]
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
shteer
titán
rózsaszín virágok rulz
hihetetlen
szerintem jónak tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell S3422DWG Ívelt Ultrawide Gamer Monitor! 34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
- DELL U2719D Új állapotú
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest