Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
De nem pont azért jó, mert nem "egyberendszer", nem? Megveszem ezt, feldobom a procira, radinak, meg ott van a Nova1080-am a ház oldalán. Így van egy jó teljesítményű blokkom, egy jó PWM-es pumpám, már csak csövek kellenek. Persze nekem meg van a köröm, csak, mint lehetséges vásárlót vázoltam fel magam.
Bár nem néztem utána (melóban vagyok), hogy árban hogy jön ki a dolog, tehát, hogy ez, vagy egy pumpa+blokk kombó jön-e ki olcsóbban. Ha egy árban vannak, akkor én sem látom sok értelmét, mert sokat elvesz a "szabadságból".
Még egy kérdés merült fel bennem az elrendezéssel kapcsolatban. Milyen lehet ezt feltölteni? Hiszen vannak házak amiben jóformán ez lenne a legmagasabb ponton a körben.
Persze el lehet forgatni a házat, de az is plusz kényelmetlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Tesla topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Tápegység BAZÁR, Többféle méretben, kedvező árakkal
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest