Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
De nem pont azért jó, mert nem "egyberendszer", nem? Megveszem ezt, feldobom a procira, radinak, meg ott van a Nova1080-am a ház oldalán. Így van egy jó teljesítményű blokkom, egy jó PWM-es pumpám, már csak csövek kellenek. Persze nekem meg van a köröm, csak, mint lehetséges vásárlót vázoltam fel magam.
Bár nem néztem utána (melóban vagyok), hogy árban hogy jön ki a dolog, tehát, hogy ez, vagy egy pumpa+blokk kombó jön-e ki olcsóbban. Ha egy árban vannak, akkor én sem látom sok értelmét, mert sokat elvesz a "szabadságból".
Még egy kérdés merült fel bennem az elrendezéssel kapcsolatban. Milyen lehet ezt feltölteni? Hiszen vannak házak amiben jóformán ez lenne a legmagasabb ponton a körben.
Persze el lehet forgatni a házat, de az is plusz kényelmetlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest