- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Nem is a mobil IE-s kérdésre reagáltam, hanem hogy asztali böngészőkből nem korlátozódik Chrome-ra a működése, csupán az támogatott.
(#34) razorka777: Hogy warezolnád azokat a sárga kazettákat? Én nem tudok olyan eszközről, amivel azokat a memóriákat másolni lehetett volna otthon... főleg mivel nem voltak forgalomban írható példányok sem tudtommal.
-
Rickazoid
addikt
Azért az első két hsz-t kihagyni... Meg ha már angolt idézel, túl lehetne jutni az oldalon is a legnagyobb betűtípussal szedett résznél.
(#16) T-RoIIer: Jogos (bár az konkrét hardverre volt írva, amit azért könnyebb optimalizálni), de elvileg nem használ CSS-t vagy JavaScriptet. Utóbbival mondjuk jobban menne
De a HTML5 még mindig nincs kész és úgyis csak az első lépés, hogy az eredeti HTML legyen kibővítve olyan funkciókkal, amiket eddig csak a PHP, JavaScript, Flash, Java, stb., tudtak. Szóval jó ez, és csak jobb lehet a jövőben, minket meg úgyis az érdekel, hogy milyen lesz, ha véglegesedik.
Megjegyzem nálam nem szaggat, akad vagy ilyesmik, csak a korábban említett hiányzó funkciókat és bugokat (nem)találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest