Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Nem is a mobil IE-s kérdésre reagáltam, hanem hogy asztali böngészőkből nem korlátozódik Chrome-ra a működése, csupán az támogatott.
(#34) razorka777: Hogy warezolnád azokat a sárga kazettákat? Én nem tudok olyan eszközről, amivel azokat a memóriákat másolni lehetett volna otthon... főleg mivel nem voltak forgalomban írható példányok sem tudtommal.
-
Rickazoid
addikt
Azért az első két hsz-t kihagyni... Meg ha már angolt idézel, túl lehetne jutni az oldalon is a legnagyobb betűtípussal szedett résznél.
(#16) T-RoIIer: Jogos (bár az konkrét hardverre volt írva, amit azért könnyebb optimalizálni), de elvileg nem használ CSS-t vagy JavaScriptet. Utóbbival mondjuk jobban menne
De a HTML5 még mindig nincs kész és úgyis csak az első lépés, hogy az eredeti HTML legyen kibővítve olyan funkciókkal, amiket eddig csak a PHP, JavaScript, Flash, Java, stb., tudtak. Szóval jó ez, és csak jobb lehet a jövőben, minket meg úgyis az érdekel, hogy milyen lesz, ha véglegesedik.
Megjegyzem nálam nem szaggat, akad vagy ilyesmik, csak a korábban említett hiányzó funkciókat és bugokat (nem)találtam. -
Rickazoid
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest