Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Gaming notebook topik
- Ez a kocka tényleg izgalmas lett
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
Day 'n' Nite
üzenetére
egyszer megvették a vasat, (és jó esetben) a software-t. úgy vannak vele, hogy amíg ki nem rohad alóluk, addig használják. nem is olyan régen foglalkoztam KKV-kal is, és bármennyire is feláll a szőr a hátamon, volt olyan, ahol O365-öt javasoltam, mert annyira hulladék volt az on-prem, hogy nem akartam nekiállni vesződni vele.
kijött, hogy x dodó lenne/hó az előfizetés. "erre nincs pénz, és a mostani megy.", ezzel lett lesöpörve az asztalról a dolog. rendberaktam, amennyire lehetett (és amennyit szántak rá a fogukat húzva kb...), elváltak az útjaink. -
Yeffy
veterán
válasz
Day 'n' Nite
üzenetére
mert az neki draga/penzbe kerul
-
gabor7th
addikt
válasz
Day 'n' Nite
üzenetére
"Az ilyen cégek miért vesződnek saját szerverrel?"
A felhő drága, és ha sok cég üzleti titka össze van gyűjtve egy helyre, egy felhőbe, garantált célpontot lesz és az üzleti adatait sok másik cég adataival együtt vihetik egy hackerakcióval...
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Day 'n' Nite
üzenetére
Sok kisebb, kozepes cegnel csak kulso informatikus van, es rajta mulik, hogy tudja melyik ugyfelet erinti a problema es hogy szol-e nekik, arrol nem beszelve hogy neki nem keves ido vegigjarni, helyre tenni a dolgokat, arrol meg ne is beszeljunk, hogy ilyen laza kapcsolat eseten gyakran szo sincs arrol, hogy o mondjuk meg is tervezi a ceg rendszeret, vagy kialakit-e megfelelo backup rendszert. O foleg csak tuzet oltani jar oda. Szoval nincs valodi gazdaja a rendszernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245K + TeamGroup Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- Google Pixel 10 Pro XL 5G 256GB Jédezöld, 2 Év Garancia, Független, Használt, 3 hónapos
- Simagic P-2000 100nm hidraulikus sim racing pedal + haptic motorok
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest