Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz beleszólok #9364 üzenetére
Nem lesz gond,mert én pl alig használom az egeret,max parkolásnál és ha kissé túlmegyek a piros lámpánál.
-
dokee78
félisten
válasz beleszólok #9375 üzenetére
Tedd fel csak a magyar térképet,igaz itt stewe modja nem megy.
Sőt csak magyarországon szállítasz,de elég jól néz ki. -
petrusz82
aktív tag
válasz beleszólok #9381 üzenetére
Ha csinálsz egy mentést, mielőtt a kamiont készülsz összetörni, akkor bármikor visszatöltheted.
-
Vakegérke
félisten
válasz beleszólok #9384 üzenetére
A kamionokra érvényes határt látod, ha minden igaz. Kikapcsolható a játék beállítások alatt.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
donmackó
addikt
válasz beleszólok #9384 üzenetére
A kamionokra vonatkozó sebesség határt mutatja, vagy a szgk-ét? Nézd meg a beállításokban.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Vakegérke
félisten
válasz beleszólok #9398 üzenetére
A retarder a fékezés hatékonyságát növeli. Sípoló hangot ad fékezésnél.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
petrusz82
aktív tag
A retarder amolyan fék rásegítés. Az é illetve á gombal lehet erősíteni, gyengíteni 3 fokozatban.
Vakegérke megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz beleszólok #9401 üzenetére
Akkor ezek szerint fékezve jöttél ki a bányában. Nem csoda hogy nem bírta. Egyébként gyengébb kamionnal nehezen megy.
Más
Ittiner módot tud valaki. Ami nagyobb méretben kint lehet[ Szerkesztve ]
zZz
-
nagyúr
Az üzemi féket kiméli, hogy a kardán tengelyt fékezi, vagy hidraulikusan, vagy mágnesek álltal. Olyasmi mint a kipufogó fék.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
tutuhawer
őstag
válasz beleszólok #9407 üzenetére
ha figyeled a retarder karját a kormány mögött, nemcsak ki- és bekapcsolás módja van, hanem erősíted magad felé húzva, eltolva pedig csökkented az erejét, végül kikapcsolod. A műszaki részét a többiek már elemezték, az nekem idegen.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
törölt tag
válasz beleszólok #9414 üzenetére
na várjunk csak,. ácsi,. most mivan akkor,ha erősitem vagy gyengitem a retardert? milesz jobb, vagy rosszab, vagy pedig gyorsab és lassab akkor?
-
törölt tag
válasz beleszólok #9416 üzenetére
túl bonyolultan van leirva,de ez, 1x-ű és érthető :
Legegyszerűbben... Azért találták ki a retardereket nem csak buszoknál hanem teherautóknál is ,hogy hosszútávú fékezést lehessen vele csinálni. Például hegymenetben lefelé. Ha folyton a fékpedált taposná a sofőr elégnének a fékbetétek ,ráadásul a levegő is elfogyna az állandó fékezéstől mivel a nagy járművek légfékesek. A retarder nem fékbetéteken keresztül adja le a fékerőt hanem a kardántengelyen fékez. Hasonlóan fékezi a kocsit mint a motorfék csak fel van egy kicsit a teljesítménye húzva.
Van belőle sok fajta az elektromostól a hidrodinamikuson át a kipufogógáz fékig minden fajta féle. Ezt a féket csak hosszú lejtőkön lefelé jövet használják máskor nincs szükség rá. A rendes féket és a retardert akár egyszerre is lehet használni a légfékkel ,mert nincs közük egymáshoz.Még 1
A retarder hosszantartó fékezésre alkalmas. Azért jobb retardert használni, mert az üzemi féket csak egyféle feladatra lehet optimalizálni. Vagy nagy teljesítménnyel tud lassítani rövid ideig, vagy kis teljesítménnyel sokáig. A forgalomban az előbbi jön jól: nagy lassulást lehet elérni, de nem lehet hosszan terhelni a féket, mert ahhoz nem elég jó a hőelvezetése és a betétek anyaga sem viseli el a hosszantartó hőfejlődést.
A retarder azonban nem súrlódással emészti fel a mozgási energiát, így a hűtését egyszerűbb megoldani. Ez nem képes olyan intenzíven megállítani a buszt, de hosszantartó fékezésre képes, meg tudja mondjuk fogni lejtőn lefelé a járművet, hogy meg ne szaladjon.
Olyan ez, mintha lejtőn lefelé üzemi vagy motorfékkel lassítanál. Nem ugyanaz a kettő: az üzemi fék megadja magát a lejtő végére, motorfékkel meg szépen lejössz. Csak a buszok sokkal nehezebbek, ott nem mindig elég a motorfék, kell retarder is a biztonsághoz.UI: A fent leírtakkal ellentétben retarderrel is majdnem nullára fékezhető a jármű, és nem csak lejtőn használjuk, hanem mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz beleszólok #9418 üzenetére
de érthető vagy nem?
-
törölt tag
válasz beleszólok #9420 üzenetére
az jó kérdés,. ezt a részt még homáj fedi,.
-
beleszólok
senior tag
válasz beleszólok #9424 üzenetére
Lehet, hogy ez valójában a kuplung, csak kissé el...t fordítással?
Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
törölt tag
válasz beleszólok #9424 üzenetére
Az csak akkor érvényes ha olyan vontató tengelyt választasz aminek a nevében a 2/4-van.
nyílván üresben a funció működik, de megpakolva úgy olvastam automatikusan leengei ha fel is volt húzva.
mi értelme lenne felhúzott tengellyel vontatni a szállítmányt? -
törölt tag
válasz beleszólok #9430 üzenetére
igen,. ha minden igaz,. és szivesen,.
-
Vakegérke
félisten
válasz beleszólok #9430 üzenetére
Ez legyen a játék összes hibája.
-
törölt tag
válasz beleszólok #9474 üzenetére
én nemigazán,. de a dokumentumok/profiles/ azon belül aza sok betűs számos mappa azt megnyitod és aztan vannak ot fájlok,.fent a save mappa alatt otvan rögtön h config azt nyisd meg és keresd meg ezt :
uset g_police és 1-ről ird 0-ra. de jah, ezt tán régebben te montad nekem, ugyhogy akor ird át, és lökdösheted őket, ha nemhalgatnak, vagyha ártogatnak neked,.
éés bünti nékül meguszod[ Szerkesztve ]
-
Bunken
tag
válasz beleszólok #9474 üzenetére
Én már futottam bele mindkét általad említett esetbe.
Én annyival megoldom, hogy mentek egyet és be is töltöm, mire újra megjelennek az AI-k addigra ki tudok jönni a telephelyről vagy át tudok menni az elágazáson vagy fel a pályára. -
törölt tag
válasz beleszólok #9776 üzenetére
a rakomány,az árnyékod marad örökre, bárhova is mész,az mindig veled tart, mindig a nyomodba lesz,.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz beleszólok #9779 üzenetére
ezér jók a pár ezres LE-s motorok,amit Stew csinál,.
(#9780) Zozzer888 honnan tölthető? tudnál adni egyenest letöltő linket? lécii
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
válasz beleszólok #9790 üzenetére
Külső nézetre váltás? (csak az ülésedet tudod állítani)
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
válasz beleszólok #9792 üzenetére
A kérdésed arra vonatkozott, ki tudsz e nézni, én leírtam hogyan. Nem kell kiugrálni, ott a kamera is!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Milka 78
nagyúr
válasz beleszólok #9861 üzenetére
Ezért hívják demonak
-
dokee78
félisten
válasz beleszólok #9863 üzenetére
Vedd meg,még 28 órán át akciós.
-
dokee78
félisten
válasz beleszólok #9871 üzenetére
Megbízható és biztonságos,van topikja is.
Ha multizni is akarsz akkor is aktiválnod kell a steamen -
Zozzer888
addikt
válasz beleszólok #9874 üzenetére
Mi a baj vele?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Zozzer888
addikt
válasz beleszólok #9876 üzenetére
Most néztem rá net nélkül a RACE07-re, nekem ment rendesen. Szerintem a kamion is menne, de ha kormány nélkül elindítom, megint lőhetem vissza az összes beállítást kormányra majd
-
dokee78
félisten
válasz beleszólok #9879 üzenetére
Laggok persze vannak,ezért kell nagyobb követési távolság.
Aki rám húzta nem net hibája volt tuti.
Kimentem balra elém jött,kimentem jobbra mellé elém jött.
Mikor meg előzni kezdtem rám húzta.[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz beleszólok #9874 üzenetére
megveszed a játékot bárhol, és akár van cd-je, akár nincs, neked csak a kód kell. Azt beírod a steambe, amely egy játékok gyűjtőhelye. A te játékaid helye, onnan indítod őket, onnan letöltheted, frissítheted stb stb. A kódot beírva máris letölti a játékot és kész. Elég régóta megy a rendszerük, kiforrott megoldás a steam - gondolom a sok év tapasztalatából kiindulva.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
törölt tag
válasz beleszólok #10158 üzenetére
Helló. Feltelepited a játékot,aztán elinditod, és kérni fogja először az aktivációs kódot. ha 3 kód van ,mer nekem annyi volt akkor ami ETS-el kezdődik, azzal aktiválod pl steamen,vagy más oldalon ami arra a kis lapra van irva. ugyhogy marad 2 kód, az egyikel aktiválod a játékot, a másikkal a DLC-t a Going Eastet. De ez nembonyolult,mer kisakkozod a maradék 2 kód közül melyik a jó. Vagyis Beirod az 1iket, ha nemjó,beirod a másikat. ha azlesz jó a másik, akor már fogod tudni,hogy az elsővel aktiválod a DLC-t pl. nagyjából ennyi. Sok sikert hozzá,és jó játékot majd,.
Megj: énis igy tettem, kisakkoztam a kódokat,. ha jóvolt jó,ha nem,akor jött a másik
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz beleszólok #10160 üzenetére
a netkapcs. csak arra kell,hogy aktiváld a játékot. Vagyis nem megy rá semmi , nem megy bele semmi plusz a játékba, és mellé sem, ha te nemveszed meg,vagy ha nemakarod,. ugyhogy nemkell parázz. a netkapcs. csakis aktiválás végett kell. amugy nincs rá szükség,.
-
törölt tag
válasz beleszólok #10162 üzenetére
király
Ám Stew érdekes,. a motor a 3000-s jó a renóba. avval kezdtem a tesztet,ugyhogy még nemértem a végére. de gondoltam,megint megprobalok hajókázni amsterdamból upon tynera. és mikor kivalasztottam volna az utat,járatot. akkor megint meghalt !! én nemértem., bétába nemlehet hajóra szállni,mer vigyázz meghalsz,vagy mi?? háát ez má őrület. !!
és ja,. mért is ne, megint mindenféle előjel nélkül döglött ki,. semmi warning,semmi error.,ppfff,..
és szólok,. 1.15-ös bétán csinaltam,csinalom.,[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz beleszólok #10181 üzenetére
Egyik sem hasonlít a városokra. Amúgy a turul madarat meg a parlamentet láttad?
(#10185) dokee78: Béta még.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz beleszólok #10216 üzenetére
Lehet pihen az ürge, csajszi...
-
törölt tag
válasz beleszólok #10216 üzenetére
még be kell rendezkednie,. és aztán elkezd magától dolgozni,.
-
nagyúr
válasz beleszólok #10221 üzenetére
Pofás cici?! Az is P betűs!
-
törölt tag
válasz beleszólok #10223 üzenetére
XD
-
Vakegérke
félisten
válasz beleszólok #10223 üzenetére
Vigyázz, mert sorba állnak nálad a bajuszos, szőrös mellű férfiak.
-
dokee78
félisten
válasz beleszólok #10235 üzenetére
Melyik gyártó?
Régi Volvo és Scania olvasható. -
Zozzer888
addikt
válasz beleszólok #10237 üzenetére
Nálam mindegyik olvasható. Milyen beállításokkal jatszol, mekkora monitoron?
-
nagyúr
válasz beleszólok #10239 üzenetére
Ha nem 100%-on van a render akkor nem is fogod elolvasni. Sajnos a grafika butítással jár az olvashatatlanság.
-
dokee78
félisten
válasz beleszólok #10237 üzenetére
Keress hozzá modot lehet jobb lesz.
-
fagy53
nagyúr
válasz beleszólok #10242 üzenetére
Kortól és szemüvegtől is függ! Kínlódom vele én is eleget és mindegy, hogy 200 vagy 300% a renderelés, pl a sebességhatárokat jelző táblákat is csak későn veszem észre....
-
Zozzer888
addikt
válasz beleszólok #10242 üzenetére
A notebook az azt jelenti, hogy 15 vagy 17" ? Mert akkor ott lesz a hiba.
-
Zozzer888
addikt
válasz beleszólok #10247 üzenetére
Akkor nem csoda, hogy nem látod, de ez nem a játék hibája. Kicsi a képernyő Húzd közelebb az ülést a kamionban, meg vedd lejjebb picit a felbontást.
-
nagyúr
válasz beleszólok #10250 üzenetére
Igy van. Akkor ők sem dolgoznak. Legyél online és mennek mint a barmok.
-
Faterkam
addikt
válasz beleszólok #10252 üzenetére
Tedd át: W A S D, én így használom!
-
Faterkam
addikt
válasz beleszólok #10258 üzenetére
Lustaság fél egészség! Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest