Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
Ablakos #24077 üzenetére
Csak pattern módosítással, a beépítettek eléggé gagyik, bocsi... ATS-ben sem jobb sokkal, de nem nehéz átírni nyugi, kell két osztály, az egyik a sorokat, a második az elnevezést kódolja kapcsoló állásokkal... Nem bonyás, csak az eredetit mentsd el előtte máshova. Én a range-splitterbe nyúlnék bele. Plusz ugye külön bele kell varázsolni a kamionba a megfelelő váltót, különben 14-15-16-ot nem tudsz majd használni...
Mellesleg ez az EF13 szerintem a világ leghaszontalanabb váltója, akkor vagy 10 vagy 18 gang legyen... Már ha aszfaltban gondolkodunk... Bár nekem van egy 20+4R gangos váltóm amin dolgozok...egyedi áttétel, retarder, két kapcsolóval megoldható, végáttétel minimális (így keveset fogyaszt vele a 12v71 chipped '74 w900a doublebank)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest