- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
Ahoj!
A tetőlámpáim miért nem világítanak??
-
válasz
- = Zk = - #492 üzenetére
Hát... igen.
-
válasz
jozsi252 #485 üzenetére
Hát igen, de itt már egy 1500-as fuvarnál olyan ~2300 tapasztalati pontot kapsz. Az meg nem rossz.
Igaz már elég nagy rés van egy szint között. Már olyan 8-10 ezer pont.Nem, nekem cask 0.2-es beta fizikai mód, amivel jobban billeg a fülke. De póttal nem megyek max 90-et.
Pót nélkül, ha a térképet fedezem fel, akkor szoktam 140-el menni. 12-es 730-as motor. -
macy
addikt
-
jozsi252
veterán
válasz
Sub-ZeRo #484 üzenetére
Azért 1500km felettiből ha elviszel 3-4-et naponta, az napi 5 óra game. Azért 25-30. szint környékén, hogy lépegess szinteket, lehet mondani hogy jópár órát belekell tolni hogy 1 szint összejöjjön.
Neked bentvan a no speed limit mod? Én beraktam de 120 a max. Nem mintha több kellene, de láttam youtube traileren hogy van aki 140-150-et megy. Az hogy a fenébe? Nekem a Volvo megy annyit, lehet hogy Scania menne 140-et is?
-
válasz
Vakegérke #479 üzenetére
No, másszál no!
Azt a cégvezetés menüpont alatt találod. Rámész a garázsodra, majd az egyik kamionra rákattintasz, és kiadja, hogy fejlesztés és vezetés stb. Ott a vezetésre rámész és tudsz a kamionoddal menni.
Ilyen, ilyen formában nincs. Csak azt tudod megadni az embereidnek hogy milyen jellegű fuvart vállaljon és fejlődjön. Kiegyensúlyozott, adr stb.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Sub-ZeRo #467 üzenetére
No, hadd másszak újra a lelkedbe, remélem, hogy elviseled buta kérdéseim.
Szóval hogy lehet kocsit cserélni valamelyik alkalmazottammal? Őket is át lehet ültetni, kocsit cseréltetni velük?
A régebbi játékban volt rá lehetőségem, hogy a melósaimnak én szabjam meg, hogy milyen fuvar vár rájuk. Ebben a játékban nem látok erre lehetőséget. Vagy van, csak én vagyok kuka?
-
macy
addikt
Nekem a Volvo volt az elején a legjobb a 750-es mocijával. Most a 730-as Scaniát nyúzom, szerintem ez marad, hamár megmókoltam a hangokat, meg amúgy is tetszik. De ki fogom próbálni az összes gépet ha meglesznek. Jelenleg Man, Renault Magnum, Volvo, Iveco van az embereimnek, meg nekem a Scania.
-
Találkozott már valaki a saját embereivel az úton?
-
macy
addikt
Ez milyen?
-
Vakegérke
félisten
Szól, ha fáradt vagyok. Akkor is szól, ha tankolnom kell?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #456 üzenetére
Én az Über Volvo-val sem tudtam elérni a 90+-t autómata váltóval,de a limit után simán ment(először a 120-as és most meg ki tudja milyet használok)megrakva 140-145-öt is.pl. a Daf/Magnumnak nemárt egy enyhe lejtő a 140-hez,de nincs is hiány érzetem,mert ilyen sebességnél 10-bő 6-szor perec lesz a vége.
Résen kell lenni -
Milka 78
nagyúr
válasz
- = Zk = - #451 üzenetére
A speed limit is lehet nálad gond.Az egy kiegészítő amit ha beteszel a C/Dokumentumok/Euro Truck 2/mod mappába nem fog letiltani a kamion 90-nél és jobban engedi pörögni a motort is(érzésem szerint).
A dupláról nem tudok nyilatkozni,mert ragaszkodom a 2 tengelyes megoldásokhoz(esztétikai szempont),de itt a fórumon már volt róla szó,hogy mi mit tud.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #451 üzenetére
noh, hát mindjárt szebben muzsikál egy másik Euro6-os motorral+a 16seb váltóval
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Milka 78 #446 üzenetére
bányába még nem voltam
nálam a 12-es van. most én is áttértem az automatára. max előre-hátra nehézkes, mert.. váltani kell
megnézem ezt a váltó mod-ot. sok kamionos játékkal toltam már, és az a meglátásom, hogy ide, ehhez a mocihoz nem jó a 12es váltó. csakis billre, és nálam értendő
miféle speed limit mod?
sose hallottam
apropó, ez a dupla hátsó hajtás mire jó? azon kívül, hogy csökken az üzemanyagtartály befogadólépessége?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest