- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Androidos fejegységek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen digitális videókamerát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz RubbishBin #13 üzenetére
Field engineer-rol nem hallottal? Ha ki kell menni egy-egy helyszinre, olykor a sivatagban a homokba rakjuk le a laptopot, mert nincs mas. Vagy a szekreny tetejere, ami szinten teli van homokkal.
-
fido75
tag
válasz RubbishBin #13 üzenetére
A munkaterületen por van, a szerkezetkész állapotban lévő épületben betonra vagy más ott lévő nem tiszta tárgyra (építőanyag, raklap, hordó, stb., kell tenni az eszközt, ami valóban igényli a robosztus kialakítást.
-
RubbishBin
senior tag
válasz Dr. Akula #12 üzenetére
És ő a sárba rakja le a notit, két ásás között? Nem, az ideiglenes konténer irodában dolgozik, meg néha kimegy csekkolni hogy dolgozik-e mindenki, és milyen a munka minősége. Az épitkezés közepén notizgatás szerintem csak promo képeken létezik.
A hadsereg viszont már érthető felhasználási terület.
[ Szerkesztve ]
Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
Dr. Akula
félisten
válasz RubbishBin #11 üzenetére
"Akinek olyan munkaköre van, hogy notit használ, az nem lesz koszos."
Építésvezető? Katona?
[ Szerkesztve ]
-
RubbishBin
senior tag
Tuti van erre szükség? Akinek olyan munkaköre van, hogy notit használ, az nem lesz koszos. Aki meg mocsokban melózik, az nem notit használ, hanem szerszámokat.
Gondolom felmérték a piacot, nem azt akarom mondani hogy jobban tudom mint az Acer, csak én a gyakorlatban nem láttam még ilyennek a szükségét. Mert pl egy CAT telefonra szüksége lehet még a kőművesnek is, de nilyen strapás használata lehet egy notinakMehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
Reggie0
félisten
Acer minoseget ismerve talan a budira rohangalast ki fogja birni.
-
pepeno1
tag
Igen, mondjuk ha a mérnök bácsi nyomogatja, akkor rendben van az érintőképernyő, de ha egy olajos ujjú műszakvezető nyomkodja, akkor elég gyorsan elkoszolódik a kijelző.
Azért mert a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz macilaci78 #7 üzenetére
Terepen viszont nagyon szarul tudna kinézni egy idő után... A por és homok gyilkos kombója az üvegnek.
-
macilaci78
nagyúr
Szerintem kár volt kihagyni noteszgépek esetén az érintőkijelzőt. Piszkosul hasznos ficsőr egy-egy tervrajz forgatását, nagyítását így megkönnyíteni. Lehetne külön appot írni, amiben a többujjas műveletek, gesztusok konfigurálhatóak.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Dr. Akula
félisten
Valahol itt kezdődik egy notebook. Azt viszont nem értem miért kellett a félmagas kurzort erőltetni, nincs elég hely egy rendesnek?
-
nagyúr
Árak?
Kifér egy sorban?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest