- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung LCD és LED TV-k
- Lefőtt a szombati hardverpárlat
- Blu-ray lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
RubbishBin #13 üzenetére
Field engineer-rol nem hallottal? Ha ki kell menni egy-egy helyszinre, olykor a sivatagban a homokba rakjuk le a laptopot, mert nincs mas. Vagy a szekreny tetejere, ami szinten teli van homokkal.
-
fido75
tag
válasz
RubbishBin #13 üzenetére
A munkaterületen por van, a szerkezetkész állapotban lévő épületben betonra vagy más ott lévő nem tiszta tárgyra (építőanyag, raklap, hordó, stb., kell tenni az eszközt, ami valóban igényli a robosztus kialakítást.
-
RubbishBin
senior tag
válasz
Dr. Akula #12 üzenetére
És ő a sárba rakja le a notit, két ásás között? Nem, az ideiglenes konténer irodában dolgozik, meg néha kimegy csekkolni hogy dolgozik-e mindenki, és milyen a munka minősége. Az épitkezés közepén notizgatás szerintem csak promo képeken létezik.
A hadsereg viszont már érthető felhasználási terület.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
RubbishBin #11 üzenetére
"Akinek olyan munkaköre van, hogy notit használ, az nem lesz koszos."
Építésvezető? Katona?
-
RubbishBin
senior tag
Tuti van erre szükség? Akinek olyan munkaköre van, hogy notit használ, az nem lesz koszos. Aki meg mocsokban melózik, az nem notit használ, hanem szerszámokat.
Gondolom felmérték a piacot, nem azt akarom mondani hogy jobban tudom mint az Acer, csak én a gyakorlatban nem láttam még ilyennek a szükségét. Mert pl egy CAT telefonra szüksége lehet még a kőművesnek is, de nilyen strapás használata lehet egy notinak -
Reggie0
félisten
Acer minoseget ismerve talan a budira rohangalast ki fogja birni.
-
pepeno1
tag
Igen, mondjuk ha a mérnök bácsi nyomogatja, akkor rendben van az érintőképernyő, de ha egy olajos ujjú műszakvezető nyomkodja, akkor elég gyorsan elkoszolódik a kijelző.
-
válasz
macilaci78 #7 üzenetére
Terepen viszont nagyon szarul tudna kinézni egy idő után... A por és homok gyilkos kombója az üvegnek.
-
macilaci78
nagyúr
Szerintem kár volt kihagyni noteszgépek esetén az érintőkijelzőt. Piszkosul hasznos ficsőr egy-egy tervrajz forgatását, nagyítását így megkönnyíteni. Lehetne külön appot írni, amiben a többujjas műveletek, gesztusok konfigurálhatóak.
-
-
Dr. Akula
félisten
Valahol itt kezdődik egy notebook. Azt viszont nem értem miért kellett a félmagas kurzort erőltetni, nincs elég hely egy rendesnek?
-
Árak?
Kifér egy sorban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új Enduro széria két strapabíró noteszgéppel és mellé pár tablettel szeretné meghódítani a kültéri munkát végzőket.
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos autók - motorok
- Politikai mémek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15.3 M2 8GB 256GB szürke ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar - több darab, garancia (
- Macbook Pro 13" - 2017 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB, touchbar - több darab, garancia ( 905)
- HP ProBook 640 G2 (i5-6200U, 8GB RAM, 500GB SSD, 1920x1080 FHD, gyári töltő, jogtiszta W10 Pro)
- Macbook Pro 13" - 2017, 2 mag i7, 16/512GB, touchbar - garancia ( 904)
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB, touchbar - garancia ( 72)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest