Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz FTeR #185 üzenetére

az tény, hogy a gugli durván koncentrál az online piacra
    sokat gondolkodtam már azon, hogy miből finanszírozzák azt az irtózatos mennyiségű munkát, amit az ingyenes szoftverekbe/szolgáltatásokba ölnek, ennyi pénz jönne a hirdetésekből? mondjuk ez megmagyarázná miért akar az ms is betörni erre a piacra :)
    bár ők is terjeszkednek másfelé, gondolom próbálnak több lábon állni (pl. a Google Phone - tényleg, lesz most abból valami, vagy lesz az Android, oszt' jóvan?)

ismétlem, nem állítom hogy akár az ms, akár más másolná vagy akarná egy másik cég termékeit, teljesen másra próbáltam utalni, nevezetesen arra, hogy ha a gugli vagy valamelyik más "erős" cég lép valamit, az ms igyekszik minél gyorsabban utána lépni, és akár túlszárnyalni. ez nem feltétlenül másolást jelent, az említett párhuzamokkal sem ezt akartam mondani, hanem pont azt, hogy mennyire gerjesztik egymást a szoftvercégek

kíváncsi vagyok a gugli mikor ad ki desktop oprendszert :D

még egy apró megjegyzés, mielőtt rámhúznátok a Google-fanatikus jelzőt, az alábbi programok egyikét sem használom (saját gépen):
    Google Sketchup/Sky/Maps/Docs (Earth néha, az is inkább csak szórakozni, nézelődni)
    Microsoft Windows/Office/WWT/Workspace

szóval ilyen szempontból abszolút pártatlan vagyok :)

Új hozzászólás Aktív témák