- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- PLC programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
az tény, hogy a gugli durván koncentrál az online piacra
sokat gondolkodtam már azon, hogy miből finanszírozzák azt az irtózatos mennyiségű munkát, amit az ingyenes szoftverekbe/szolgáltatásokba ölnek, ennyi pénz jönne a hirdetésekből? mondjuk ez megmagyarázná miért akar az ms is betörni erre a piacra
bár ők is terjeszkednek másfelé, gondolom próbálnak több lábon állni (pl. a Google Phone - tényleg, lesz most abból valami, vagy lesz az Android, oszt' jóvan?)ismétlem, nem állítom hogy akár az ms, akár más másolná vagy akarná egy másik cég termékeit, teljesen másra próbáltam utalni, nevezetesen arra, hogy ha a gugli vagy valamelyik más "erős" cég lép valamit, az ms igyekszik minél gyorsabban utána lépni, és akár túlszárnyalni. ez nem feltétlenül másolást jelent, az említett párhuzamokkal sem ezt akartam mondani, hanem pont azt, hogy mennyire gerjesztik egymást a szoftvercégek
kíváncsi vagyok a gugli mikor ad ki desktop oprendszert
még egy apró megjegyzés, mielőtt rámhúznátok a Google-fanatikus jelzőt, az alábbi programok egyikét sem használom (saját gépen):
Google Sketchup/Sky/Maps/Docs (Earth néha, az is inkább csak szórakozni, nézelődni)
Microsoft Windows/Office/WWT/Workspaceszóval ilyen szempontból abszolút pártatlan vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 Játékok
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan iStyle 3 év jótállás
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest