Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
VladimirR #155 üzenetére
elôbb arra kellene váaszolnod, amit korábban kérdeztem Tôled.
mert ezt ugye kikerülted
kis morális kérdés" .... ha ajánlanának egy 1-2 éves munkát, amit otthon tudnál csak végezni egy 3.000.000s soft-al, akkor te azt mondanád, hgy " .... kösssz, de a soft-ot nem tudom megvenni, a 200.000-es fizetés arra lenne elég, hogy az 1-2 év alatt nagyjából kifizessem a soft-ot, így inkább el se vállalom...." .... "
utána beszélhetünk arról, hogy kinek nincsenek saját gondolatai
mert én meg úgy vélem, hogy a Te állsápontod nem áll meg a saját lábán, és pont hogy te szajkózod autmatikusan másokkal vállvetve gondolkodás nélkül, hogy tolvaj, szoft.hamisító, anélkül, hogy kicsit möglé néznél a dolgoknak, és megpróbálnéd megérteni a másik oldaltde neked mindegy, hogy egy 30.000-es XPrôl an szó, vagy egy másik millás-kétmillás programról.
a személyeskedô részekre nem reagálok
ez Téged minôsít
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Eladó Nintendo Switch!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest