- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BulletBill27
aktív tag
Le a kalappal előttük
Bárcsak a Nintendo is hasonlóképpen cselekedne a Wii és a DS konzoloknál
-
Tényleg egy nagyon pozitív húzás, csak az a szomorú, hogy ennek minden kiadónál így kéne működnie, és mégsem.
Szerencse, hogy a legtöbb régebbi játékban még van LAN, virtuálisan pedig úgy még lehet velük multizni pl. Tunngle-n. -
Thodeus
aktív tag
Co-opba jó móka volt anno.
-
xtremez
aktív tag
Serious 4 remélem bünteti fog ismét
Egyébként nekem még a 2 is tetszett régen..
-
Dilikutya
félisten
Kevés csapat támogatja ennyi ideig a korábbi játékait, ez mindenképpen pozitív. Nekem igazából csak az First & Second Encounter tetszett, se a 2., se a 3. rész nem jött be annyira. Mindkettő vár még a befejezésre.
-
CocooN-z
őstag
Az összes rész is totál un-real, ez alap. Ami hiányzott az pont az az elvetemült szélsőséges beteg poén áradat ami az összes részt megfűszerezte...nem pedig "fogokhasonlóbaromságoknaktűnővalamiketés egybegyúromosztleszvalami" mert a név eladja...mintha totál más banda csinálta voln. Csak ennél az egy résznél éreztem azt hogy unom, de ez már off
-
myckie2
őstag
Nekem épp az tetszett a játékba, hogy ilyen meseszerű volt.
Nem vagyunk egyformák.
-
CocooN-z
őstag
Croteam hozáállása mindig is príma volt, az is lesz valszeg, de a sorozat és a név leggyengébb része :S ... persze szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó GAMER Konfig Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX3070 8GB!
- Ryzen 5 PC //Ryzen 5 5600X -- B550 -- 16GB 3200MHz -- RTX 2060 6GB // CSERE IS!
- Synology DS118 Seagate Iron Wolf (14TB)
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest