Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok!
egy barátom vett néhány játékot steam-en a karácsonyi leárazáskor, viszont még nem töltötte le. ha megadja nekem a szükséges adatokat (nemtom mik ezek, gondolom username meg pass lehet) akkor én le tudom tölteni helyette a játékot úgy,hogy átmásolva az ő gépére működjön a dolog?
(sajna valamiért lelassították a sávszélességét, nekem meg akoliban mégiscsak 100mbit van
)
-
M@trixfan
addikt
Délelőtt nem akartam ezzel foglalkozni vizsgára készülés miatt erre elfelejtettem
Bakker, de szívesen megvettem volna pár dolgot...
-
JoolsNOS
veterán
A sok akció miatt jön ilyen marha lassan a cucc?
-
CrAck69
senior tag
szerencsére meg tudtam venni a GTA4 et meg a STALKERT meg a L4D2-t
-
cskamacska
addikt
Ha már poén a videóban: Grotesque Heroes: Evil Tactics videó kommentárral(összevágott sűrített változat)
Megnéztem a többit is, és a végére nem tudtam, hogy sírjak-e, vagy nevessek.Állítólag németül tök jó, angolul már kevésbé(nyilván sokkal jobb a humor szempontjából, ha anyanyelven van eljátszva a jelenet, mint hogy több oldal gyengén lefordított(állÍtólag 1.15 patch óta csak enyhén rossz
) angol szöveggel kelljen vesződni percenként), maga a játék pedig elég fapad, ha éppen nem idegesítő.
-
JoolsNOS
veterán
Vajon meg lehet oldani, hogy a gta ne szedje le az összes patchet?
-
elithun
őstag
Úgy hallottam a kiadó van a dologban. Ha megfigyeled mind a 3 S.T.A.L.K.E.R. részt más-más kiadó adta ki.
Érdekes, hogy a Clear Sky-nál éppen a fejlesztő cég maga a kiadó is, és pont ők azok akik nem mentek bele az akcióba, ami annyit jelent számomra, hogy a másik kettőnél a kiadó "kényszerítette" a fejlesztőket az akcióra. De ez az én összeesküvés elméletem. -
Ja igen, az utolsó napi indie akció a Grotesque Tactics: Evil Heroes. Egy jó kis JRPG paródiának tűnik, és csak 800 Ft.
Jó poén a videójában amikor ezt állítják: a producerektől, akik a Dragon Age-t meg a Final Fantasy 13-at többször végigjátszották
-
JoolsNOS
veterán
Az gta epizódokat most adtam el 3500ért, meg a sima 4et is már régebben, de ennyiért újra megvettem
-
HL1 2 kiegel meg a tf classical 1,75 volt tegnap. Az sem rossz.
-
Agrox
tag
GTA IV purchased
-
Sicilian
addikt
Left 4 Dead 2, ha dobozosat lehetne ennyiért kapni megvenném
-
Enton
addikt
GTA és Stalker ami jól fest nagyon számomra. A többi is elég jó áron van.
-
bob011
aktív tag
A GTA IV volt már és most hozzácsaptak még egy epizódot ugyanannyiért.Mivel már akkor megvettem, ezért
.
-
BioNiCMaN
addikt
Azt mondja meg nekem valaki, hogy a Stalker Bundle-ba, miért nem fért bele a Clear Sky is?
-
ATtIs_80
tag
A S.T.A.L.K.E.R csomag 5 €-t simán megér.
Lehet én is benevezek rá még gyorsan. -
DeFranco
nagyúr
S.T.A.L.K.E.R. Bundle és GTA IV Complete megvásárolva.
Ezek voltak az első és utolsó vásárlásaim az akcióban, ezekkel viszont elégedett vagyok.
-
keIdor
titán
Mafia 2 nálam nagy csalódás lett a sok kivágás és ritkítás miatt, de ennyit tegnap kiadtam érte. Ennyit megért, de 15€-t már nem adtam volna érte...
Dead Space is megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az utolsó adag játékhoz érkezett a Steam nagy leárazási akciója, akinek még maradt némi költőpénze az még bújja át a listát.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest