Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
A RUSE nekem se tetszett. Amit szeretek az a Total War sorozat, CoH, DoW-k stb.
Ahhoz kell türelem csak, hogy megtanuld a játékot. Ha ismeretlen egy játék, tény, hogy nem áll olyan könnyen kézre mint egy WSAD kombó. De utána már van benne élvezet rendesen és nagy sikerélmény, hogy azért nyersz, mert jól irányítottál, terveztél, kalkuláltál. -
DeFranco
nagyúr
Na, befigyelt az első vásárlásom ebben az akcióban.
S.T.A.L.K.E.R. pack (CoP, SoC) 4,99 EUR
GTA4 pack 8,75 EUREz így elég is lesz, ha megnézem, mennyi játékot kell még befejezni. (Mindig az utolsó 10-20% marad félbe)
Az normális, hogy a GTA4-nél csak az alapjáték és az episodes of liberty city jelenik meg? A ballad of gay tony-nak nem kellene ott lennie?
-
zseko
veterán
válasz
Darth_Revan #118 üzenetére
Tudom. A quake és/vagy fear packban reménykedtem hogy még visszahozzák
De majd legközelebb.
-
zseko
veterán
-
BioNiCMaN
addikt
Új karakterek a Medal of Honor-ban!
-
zseko
veterán
válasz
Wolverine #112 üzenetére
Hát igen, mindenkinek más jön be. Mostanában pedig nem is csinálnak olyan jókat mint régen. Vagy csak én öregedtem
Próbálok más tipusúakat is azért, a mirror's edge pl. nagyon bejött, meg is van, a sacred 2-vel is jókat játszottam így tervezem azt is megvenni, az assassin's screed I+II-t pedig berendeltem dobozosan, már várom hogy megjöjjön.. Autós is van pár. De stratégiához még mindig nincs több türelmem 1-2 napnál.
Mondjuk a legutolsó játékom kicsit kakukktojás: 'X-COM: Terror from the Deep'Melyik az a játék?
-
Wolverine
félisten
Akkor fordítok: én bármeddig elpepecselek egy RTS-sel, de egy "lődd le, ami szembejön" játék annyira élvezetes szerintem, mint belenyúlni a konnektorba. Gyakorlatilag az akciók 80%-a teljesen érdektelen volt; és az egyetlen játék, amire vártam, olyan nevetséges áron esett be, hogy itthon megveszem dobozosan olcsóbban a Steam akciós áránál is...
-
DeFranco
nagyúr
Papíron ez az utolsó nap, vagy várható még valami meglepi?
-
h_mate
tag
mafia 2 tapasztalatok? gépigény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gainward RTX 2060 Pegasus 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest