Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
Túl általánosnak tartottam ezt a három betűt.
Köszi!Játszik valaki vele? Megkérdezhetem, hogy ez olyan, mint a Star Trek Online, vagyis mindenki a saját játékát,a saját küldetéseit játssza, a többiek csak ott rohangálnak díszletként? (Kivéve persze a többjátékosos arénákat.)
-
Chapel
addikt
google?
A legnagyobb/komplexebb mmo a világon (szerintem) ha jól tudom, ha mindent ki akarsz maxolni a képességekben akkor az olyan 30 év körül van(!!!). Persze senki soha mindent, de akkor is
Egyébként a játéktér méretei is extrémek...
-
Chapel
addikt
A Next Generation-t nem tudták még übereleni, igazán ideje lenne egy friss,okos, pörgős és kellően elgondolkodtató új Star Trek sorozatnak!
(Más kérdés, hogy nem fognak beleölni a látványba, amikor egyszerű (olcsó) kis vígjáték sorozat viszi gond nélkül 2-3 évadig a nézettséget. Aztán kasza és jöhet az új
)
toturi: ugyan a Deep Space Nine világát nem igazán ismerem (pár rész) de ott is van Data?
-
végig se olvastam a hír címét teljesen úgy megörültem hogy hátha jön valami jó star trek játék.. aztán tovább olvastam ...törölve..
na majd legközelebb. pedig Data akartem lenni -
Új Star Trek dolgoknak mindig örülök,de jelenleg az ingyenes Star Trek Online bőven elég nekem.Igaz,hogy nem böngésző alapú,de nincs is szükség atomerőműre.
-
Balika23hun
aktív tag
Kár biztos érdekes lett volna, főleg nekem mivel imádom a Star Trek-et.
Sajna a franchise népszerűsége igen megkopott és ezen a J.J. Ambambs féle akciókkal dúsított Star Trek sem tudott segíteni.
Remélem a jövőben azért még érkeznek játékok, filmek netalán új sorozat is Star Trek néven, kár lenne ha örökre elveszne a sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest