- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Acer notebook topic
- Forrmell.enn
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
Túl általánosnak tartottam ezt a három betűt.
Köszi!Játszik valaki vele? Megkérdezhetem, hogy ez olyan, mint a Star Trek Online, vagyis mindenki a saját játékát,a saját küldetéseit játssza, a többiek csak ott rohangálnak díszletként? (Kivéve persze a többjátékosos arénákat.)
-
Chapel
addikt
google?
A legnagyobb/komplexebb mmo a világon (szerintem) ha jól tudom, ha mindent ki akarsz maxolni a képességekben akkor az olyan 30 év körül van(!!!). Persze senki soha mindent, de akkor is
Egyébként a játéktér méretei is extrémek...
-
Chapel
addikt
A Next Generation-t nem tudták még übereleni, igazán ideje lenne egy friss,okos, pörgős és kellően elgondolkodtató új Star Trek sorozatnak!
(Más kérdés, hogy nem fognak beleölni a látványba, amikor egyszerű (olcsó) kis vígjáték sorozat viszi gond nélkül 2-3 évadig a nézettséget. Aztán kasza és jöhet az új
)
toturi: ugyan a Deep Space Nine világát nem igazán ismerem (pár rész) de ott is van Data?
-
végig se olvastam a hír címét teljesen úgy megörültem hogy hátha jön valami jó star trek játék.. aztán tovább olvastam ...törölve..
na majd legközelebb. pedig Data akartem lenni -
Új Star Trek dolgoknak mindig örülök,de jelenleg az ingyenes Star Trek Online bőven elég nekem.Igaz,hogy nem böngésző alapú,de nincs is szükség atomerőműre.
-
Balika23hun
aktív tag
Kár biztos érdekes lett volna, főleg nekem mivel imádom a Star Trek-et.
Sajna a franchise népszerűsége igen megkopott és ezen a J.J. Ambambs féle akciókkal dúsított Star Trek sem tudott segíteni.
Remélem a jövőben azért még érkeznek játékok, filmek netalán új sorozat is Star Trek néven, kár lenne ha örökre elveszne a sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- BMW topik
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest