Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Én arra lennék kíváncsi a Star Wars mellett mikor fogják gyártani. Abramsnek nincs ideje, a Bad Robotnak meg nincs elég embere két ekkora franchise-hoz. el fog tőle kerülni és valami kontár tönkreb*ssza ezt a két részt
(mert az tuti hogy az idei nagyot fog ütni
)
Amúgy ez a játék szutyok lesz, kb mint a Star Trek DAC. Star Trek, de csak a nevében.
-
bencze
senior tag
válasz
darkarthur #12 üzenetére
Hát, a hétvégén néztem újra, tényleg rossz belegondolni is... mármint Vulcan pusztulása.
Gondolom most majd még több ember lesz a filmekben, pedig így is durva sokszor mennyire csak emberek szerepelnek. Most nézem újra a nextgen-t és volt az a rész, ahol Worf a kölyökkel vadnyugatra megy szórakozni. Gyakorlatias okokból érthető a sok emberi referencia, de valahogy az jön le, hogy mi vagyunk az istencsászárok pedig az egész ST világ ideológiája pont nem ez.
A 2009-es film azért szórakoztató, csak már inkább az Enterprise sorozat stílusában, vagyis kevésbé egyedi és érdekes mint általában a franchise többi része. Kicsit silányabb az egész. De hát, JJ Abrams bevallottan SW fan... -
darkarthur
senior tag
Nekem sem jön be ez az új idősík. Elpusztult a Vulkán, ott kiborult a bili.
Szívesebben nézem meg újra a Next Generation-t, a Voyagert, vagy bármelyik régebbi mozifilmet. Valahogy a történet, a lényeg szerintem is le lett nullázva. Engem a látvány olyan szinten nem érdekel, ha nincs mögötte semmi. -
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel egy megváltozott idővonalon játszódik az egész, simán behozhatnák a BORG-t, akár a mostani szereplőgárdával is.
(#11) =WiNTeR=
Pont ezt akarnám. Mindenkit asszimiláljanak az elején aztán kitalálnak valami történetet hozzá amivel legyőzik őket. Így akár a sorozatokkal is összeköthenék. Pl időutazás és ebben a világban pl a Voyager idekerül és hozza magával a borg irtó technológiát. Á, tök mindegy csak legyen borg.
-
=WiNTeR=
senior tag
JJ Abrams-ot, meg az Orci és Kurtzman párost inkább egy jólirányzott fejberúgással kéne jutalmazni, hogy azt is elfelejtsék, hogy létezik Star Trek, amit sikeresen levittek a gagyi hollywoodi átlag-gagyiscifi szintjére.
Komolyan mondom, ha a tulajdonneveket kicserélnénk a 2009-es "Star Trek" filmben, az életben nem jönnék rá, hogy ennek bármi köze van az azt megelőző 727db Star trek sorozat-epizódhoz / filmhez, mert igazából nincs is. De persze az igénytelen tömegeknek ez a szar kell, hát megadták nekik, és lám: milyen nagy siker lett...orichalcos: A rebootolt új "Star Trek"-ben nem a Star Trek világán / normális mondanivalón van a hangsúly, hanem a színészeken igazából (Pine, Quinto, stb) (meg a töménytelen vizuális effekteken), szóval nem hiszem, hogy átugranának a Borgokhoz és Picard kapitányhoz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mondjuk ez is igaz.
Egyébként én arra vagyok kíváncsi hogy most az új filmeket meddig fogják majd gyártani. Persze ok, addig amíg van rá kereslet, de pl én nagyon kíváncsi lennék egy First Contact feldolgozásnak, vagy egy külön résznek ahol a BORG az enemy. Mai technológiával biztos bitang látványos lenne az egész.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Khan haragjában is ilyen az Enterprise fézere, hivatalosan pulzáló fézernek hívják és azért szeretik használni, mert nagyobb pajzs átütő képessége van, mint a sima, folyamatos fézernek.
Igaz a későbbi Enterpriseokon nem pulzáló fézert használtak, bár szerintem ez csak az alapján dőlt el, hogy melyik effektet egyszerűbb / olcsóbb betenni az epizódokba.
A hangok egyébként tényleg kicsit gagyik lettek, olyan tyu tyu tyu...*bár az ST2-es hajó már felújított változat volt, az 5 éves küldetés alatti hajónak azt hiszem sima kék fézere volt, szal az új filmben lévő hajónak is még az alapmodellnek kellene lennie sima fézerekkel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem sokat várok tőle, révén filmadaptáció lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával