Új hozzászólás Aktív témák
-
SentryGun
aktív tag
Én abszolút nem játszom, de ha hasonlóan szép lesz a játék, akkor van esélye. (Egyelőre ez csak egy renderelt videó volt.)
Másrészt későn jöttem, már tuti kitárgyaltátok az összes kérdést, de azért...
Teljesen egyetértek: Mint már többen írták ez egy sci-fi, aki legalább is sok ilyet néz (mint én) azoknak ezek a dolgok nem okoznak problémát.
Én sem értettem miért keresték sokan, hogy miért nem szippantja ki a hangárban lévőket a vákuum. Ezt sci-fikben mindenféle energiapajzzsal szokták megoldani, például amit biztos mindenki ismer: Star Wars Ep. IV: Mikor a MFalcon bedokkol a Halálcsillagra a háttérben a nagy semmi van, és ott szem száll el senki.
A gravitációt meg mesterséges gravitációval (SG1, SW, és hasonlók) helyettesítik és kész.
A kondenzcsík már inkább netto baromság lenne, de azt szerintem a mozgás érzékeltetése miatt írták így meg. Együtt lehet vele élni.
A kamera beremegést a hajtómű simán okozhatja, hiszen az űrben is tolósugárra van szükség az irányításhoz. (Az megint más dolog, hogy már csak a gép közelségétől beremeg a kamera...)Amúgy meg tök mindegy: Játék, ezt játszani kell, nem elemezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged