Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ateszzero

őstag

válasz LSL1337 #94 üzenetére

Ismerem ezeket a játékokat , de még jó hogy nem vettem meg őket ,mert szaladhattam volna a pénzem után .
    Csak stratégiai játékokat tudsz felhozni meg F2P játékokat, igazán nagy neveket amiket a játékosok 90%-a játszik , azokat nem tudsz. Elfogult vagy és kész , már láttam az első hsz-eidből. Ilyenekkel általába hiába állok le vitázni , érvelni, (nem is akarok) , semmi értelme mert csak a saját zagyvaságaidat hordod össze , meg ki a francot érdekel az a fránya 1080p-s felbontás ha a játék laggol meg szakadozik meg bugos mert még nem jött ki hozzá a 28-adik patch, tisztelet a kivételnek. Egyébként meg ha látványos különbséget akarsz elérni pc játék és konzol játék között , akkor neked igen erős vasad kell hogy legyen és akkor igen sok pénzed lehet ha még játékokat is veszel rá amellett hogy lépést tartassz a játékok gépigényével , vagy akkor csak letöltöd a vinyódra (torrent) és feltelepíted , így mindjárt nem is kell lemez mint a 90-es évek közepén. Most persze jön az a mentő magyarázat hogy te digitálisan veszed meg és bla bla bla...

Egyébként nagyon eltértél a hsz-em válaszától és ráadásul bunkó stílusban. Moderáld magad.
    Nem vagyok barom és nem vagyok kis hülyegyerek sem akinek csak a supermario és call off duty jön be.
    Játékra alkalmas pc-m van és egy xbox360-am, de kb 2éve csak boxal játszom , mert így nem kell kompromisszumokat kötnöm a grafikával és a futás stabilitásával kapcsolatban és pc nincs Soul CaliburV , Mortal Kombat 9 , Gears Of War 3 , Halo Reach , Forza 4 , Final Fantasy XIII , és stb stb..
    Nincs RTS , de ha majd azzal szeretnék játszani , akkor megvárom a Starcraft II HoS-ot pc-re ,végigjátszom , és megint nem áhítozok rts-re egy pár évig.

Új hozzászólás Aktív témák