Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
"előre megkomponált "váratlan" eseményekkel"
A videó alapján nem erről van szó, hanem arról hogy a játékosok tudják előidézni ezeket a baleseteket, így megszopatva a konkurenciát. Multiban hatalmas lesz. -
Nunder
őstag
válasz
bishoplogan #14 üzenetére
Kicsit nekem is ilyen érzésem támadt a videó alatt. Csak akkor kicsit jobban törött és foltozott kocsik kellenének.
-
bishoplogan
senior tag
Halálfutam + Burnout?
-
Nunder
őstag
válasz
kételkedem #12 üzenetére
Nyomni az előre gombot meg néha a balra-jobbrát is
-
kételkedem
addikt
Ha robban a benzinkút, leesik a daruról a rakomány és még a csatornából is dől a lé, akkor nekem mit kell majd csinálnom?
-
olanor
tag
Nekem a Burnout is nagyot tetszett és mivel a videók alapján hasonló lehet ez is így nagyon várom már hogy ki tudjam próbálni.
-
Nunder
őstag
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Pedig ha ezt tudná hozni valamelyik gamma akkor végre volna értelme gépet fejleszteni autós és/vagy arcade játék miatt.
-
Jofi81
őstag
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Tényleg jóféle!
-
Sirandrish
legenda
Hát ez biztos nem így fog kinézni de legalább a Trailer frankón össze van rakva
-
Nunder
őstag
Ez a trailer erősen utómunkázott vagy tényleg ilyen jól néz ki a játék? Kíváncsi lennék hogy real time-ban is tudja e ezt hozni...
-
szeidlee
tag
Szerintem nem rossz, de azért várjuk ki a végét
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Poco F7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple MacBook
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest